باشگاه خبرنگاران: آهن موجود در گوشت قرمز به دلیل آنکه نسبت به وجود این ویتامین در قرص آهن و حبوباتی چون عدس قویتر است با مصرف چای از بین نمیرود.
سوس پارسا متخصص تغذیه گفت: مصرف چای به میزان سه لیوان در روز به افراد توصیه میشود، هنگامیکه فرد قرص آهن یا حبوبات مصرف میکند به دلیل آنکه آهن موجود در این مواد غذایی از بین نرود از مصرف چای بلافاصله پس از مصرف قرص آهن و حبوبات خودداری نماید.
وی افزود: مصرف سه لیوان چای در روز به دلیل وجود فلوراید آن به افراد توصیه میشود، آهنی که در گوشت قرمز وجود دارد نسبت به آهن موجود در حبوباتی چون عدس و قرص آهن قویتر است به همین دلیل آهن موجود در آن با مصرف چای از بین نمیرود.
این متخصص تغذیه با اشاره به دلیل مصرف چای به میزان ۳ لیوان در روز اظهار داشت: به دلیل آنکه مصرف زیاد چای سبب بیخوابی و تکرر ادرار در فرد میشود.
پارسا تصریح کرد: کافئین موجود در چای سبب بیخوابی فرد میشود. این خاصیت در قهوه و نوشابهها نیز دیده میشود، چای پر رنگ نیز در برخی افراد تپش قلب را به همراه دارد.