ایسنا: در شرایط فعلی که مقاومت به آنتیبیوتیکها در سراسر جهان رو به افزایش است متخصصان در بررسیهای خود دریافتند باکتری اسیدلاکتیک در عسل تازه میتواند جایگزین مناسبی برای آنتی بیوتیک باشد. بررسیها حاکی از آن است که این باکتری چندین ترکیب ضدمیکروبی فعال تولید میکند.
«توبیاس اولوفسون»، یکی از متخصصان این مطالعه از دانشگاه لوند سوئد گفت: بسته به نوع تهدیدها، این باکتری نوع مناسبی از ترکیبهای ضدمیکروبی را تولید میکند. زمانی که باکتری اسیدلاکتیک روی عوامل بیماریزای زخم انسان قرار میگیرد با آنها مقابله میکند.
به گزارش خلیج تایمز، به گفته اولوفسون از آنجا که افراد اقدام به خرید عسلهایی میکنند که مدتی از تولید آنها گذشته نمیتوانند از فوائد باکتری اسیدلاکتیک بهره ببرند چرا که این فوائد در عسل کهنه از بین میروند.