دلیل این که شخصیت های بد را به تخم مرغ فاسد تشبیه می کنند، این است که آنها می توانند در پشت پوسته سالم و تر و تازه خود مخفی شوند. اما تخم مرغ فاسدی که در یک دستور غذایی استفاده می شود، می تواند جای خوبی برای باکتری سالمونلا باشد. خوشبختانه همه شما با تست تازگی تخم مرغ در یک کاسه آب آشنایی دارید و برای این کار فقط چند لحظه زمان نیاز دارید. یک تخم مرغ بدون ترک را داخل یک کاسه آب بیندازید و آن را مشاهده کنید. تخم مرغ های کهنه اجازه می دهند که هوا از طریق منفذ های پوسته، به داخل آنها نفوذ کند و بنابراین روی آب شناور خواهند شد و تخم مرغ های سالم به ته کاسه می روند. داخل تخم مرغ تازه هوایی نیست که آن را فاسد کند.