به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان ؛ سیدعبدالوهاب سهل آبادی با اشاره به مواردی که در لایحه مطرح شده است، گفت: این مواد با توجه به مشکلات صنعت تدوین شده اند و در صورت اجرایی شدن می توانند بسیاری از چالش های صنایع را حل کنند.
وی با اشاره به بعضی از مواد این لایحه، گفت: افزایش سرمایه صندوق توسعه ملی در بانک های توسعه صادرات، صنعت و معدن و صندوق ضمانت صادرات در صورت اجرایی شدن می تواند به افزایش سرمایه در گردش واحدهای تولیدی کمک کند.
وی صدور رای قطعی مراجع قضایی برای ممنوع الخروج کردن مالکان و مدیران واحدها را از دیگر مواد لایحه دانست که می تواند به یاری بخش تولید بیاید.
وی همچنین تعیین سقف زمانی برای استعلام از سازمان حفاظت محیط زیست در زمان صدور پروانه بهره برداری را به عنوان نمونه از موارد مثبت لایحه ذکر کرد.
سهل آبادی با بیان اینکه در مواردی هم لازم است که جزییات ماده بیان و تصویب شود، گفت: به عنوان نمونه در ماده 28 که به حمایت دولت از ایجاد و تقویت برندهای تجاری داخلی اشاره دارد، نحوه این حمایت مشخص نشده است، در حالی که در ماده بعد از آن، یعنی ماده 29، جزییات حمایت از حضور برندهای خارجی در کشور تعیین شده است.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران ادامه داد: در بعضی مواد هم مانند ماده 13 در خصوص تقسیط تسهیلات معوق، مکلف بودن یا تنها مجاز بودن بانک مشخص نیست که می تواند تفسیر متفاوت از قانون را به دنبال داشته باشد.
وی با بیان اینکه با توجه به مفاد این لایحه امیدواریم تصویب و اجرای آن بتواند راهگشای بخش صنعت و تولید باشد، افزود: اجرای این لایحه نیازمند ضمانت اجراست که دولت باید در صورت تصویب آن توسط مجلس ضمانت اجرای آن را هم در نظر بگیرد