محققان دانشگاه آکسفورد در مطالعات خود به این نتیجه رسیدند که حشرات به اندازه انواع مختلف گوشت، دارای مواد مغذی هستند و این در حالی است که پرروش و تولید آنها نیز کم هزینه تر است.
آنها در این مطالعه، ارزش غذایی حشراتی از قبیل جیرجیرک، زنبور عسل و کرم پروانه ای را با جوجه، گوشت گاو و گوشت خوک مقایسه کردند. آنها برای رده بندی ارزش غذایی مواد مختلف از دو سیستم رایج استفاده کردند که در آنها مواد غذایی در مقیاس 100 درجه طبقه بندی می شود. در این مقیاس هر چه ارزش غذایی یک ماده بالاتر باشد، در نقطه بالاتری از این سیستم قرار می گیرد.
محققان نمونه های صد گرمی از انواع مختلف گوشت و نیز حشرات را تهیه کردند و میزان پروتئین، سدیم، چربی اشباع، قند، انرژی، ویتامین و سطح کلسیم آنها را محاسبه کردند.
نتیجه این بررسی نشان داد با اینکه نمونه های تهیه شده تقریبا از نظر سطح عناصر مغذی با هم برابر هستند، نمونه های تهیه شده از حشرات از نظر کیفیت تغذیه وضع بسیار بهتری دارد. محققان به این نتیجه رسیدند که تغذیه با حشرات می تواند در مبارزه با سوء تغذیه بسیار مناسب باشد.
بر اساس گزارش سال 2013 سازمان ملل، دو میلیارد نفر از جمعیت جهان به صورت مرتب از حدود 1900 گونه از حشرات تغذیه می کنند. در شرایطی که پیش بینی ها نشان می دهد تا اواسط قرن حاضر جمعیت جهان به نه میلیارد نفر خواهد رسید، حشرات منبعی ارزان برای تامین پروتئین در جهان به شمار می رود.
نشریه پزشکی مدیکال دیلی گزارش داد پرورش حشرات به عنوان منبع غذایی در مقایسه با تولید گوشت، ارزان تر و سریع تر است و آثار مخرب کمتری نیز برای محیط زیست دارد.
تا کنون پرورش حشرات به امری عادی در جهان تبدیل نشده است و تنها مزارعی در بخش هایی از آمریکا و کانادا به این کار می پردازد.