معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران گفت: ما در صنعت ارتباطات به دنبال تورم بالا نیستیم بلکه اگر سالانه و دوسالانه، اجازه افزایش ۲۰درصدی تعرفه داده میشد، اکنون کل صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات به یک صنعت ارزش آفرین تبدیل شده بود.
به گزارش ایسنا، داوود زارعیان- معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران- در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه تلکام در یک نشست خبری با بیان اینکه حوزه تلکام در کشور در حال یک پوستاندازی جدی است، اظهار کرد: اتحادیه جهانی مخابرات برای شاخصهای مهارت، کشور را ارزیابی می کند و در حوزههای اساسی باید فاصله موجود را کم کنیم.
وی گفت: در حوزه توسعه نیازمند توسعه فردی هستیم؛ یکی از عوامل اصلی عقب ماندگی، عدم تغییر دیدگاهها و رفتارهای افراد است.
زارعیان افزود: این نمایشگاه فرصت مناسبی برای متفکرین حوزه ارتباطات است تا برنامهریزی متفاوتی را انجام دهند.
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران در ادامه گفت: حجم رویدادها و برنامه راهبردی کلان برای نمایشگاه بسیار قابل توجه است و در صورت بالفعل شدن تحولات مطرح شده در این نمایشگاه، در سال آینده توسعه واقعی صنعت ارتباطات ایجاد خواهد شد.
وی افزود: چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد دوران دیجیتال شدهایم، بازارهای مبتنی بر متاورس، مولتی ورس و یونیورس آینده صنعت اقتصاد دیجیتال را تشکیل می دهد.
زارعیان تصریح کرد: پیشرفت مخابرات، پیشرفت تمام صنایع را به دنبال دارد و باید ترندهای جهانی را کاملا به صورت دقیق مطالعه کرده و آن را با مقتضیات بومی کشورمان و استعدادهای فنآوری دیجیتال منطبق سازیم.
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران با تأکید بر اینکه سرمایه لازم در حوزه فناوری ارتباطات و اطلاعات نقطه آغاز و اساسی تحول دیجیتال است، تشریح کرد: ما در صنعت ارتباطات به دنبال تورم بالا نیستیم بلکه اگر سالانه و دو سالانه، اجازه افزایش ۲۰درصدی تعرفه داده میشد، اکنون کل صنعت فناوری ارتباطات و اطلاعات به یک صنعت ارزش آفرین تبدیل شده بود که سراسر سودآوری بود.
وی در پایان گفت: در حال حاضر در حوزه تعرفه، متعادلسازی تعرفه و سرمایهگذاری، ارتقای درآمد چندین برابری برای کل اقتصاد کشور در پی خواهد داشت.
در ادامه، داود ادیب -رییس کمیته فاوا- اظهار کرد: نمایشگاه امسال تلکام، نسبت به دو دهه برگزاری گذشته از لحاظ محتوا و حتی غرفه سازی متفاوتتر در حال برگزاری است و این مهم با ظرفیتهای مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور منطقه و خاورمیانه صورت گرفته است.
وی به شورای سیاستگذاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: دهها جلسه با مخابرات و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و اتحادیه صادرکنندگان و کانون هماهنگی فاوا برگزار شد تا نمایشگاه ۲۴ نقطه عطفی در صنعت تلکام باشد.
ادیب در ادامه با اشاره به اجلاس سالانه UFI که آبان ماه سال جاری برگزار شده است تشریح کرد: در نمایشگاههای جدید باید از دو عنصر ابزار دیجیتال و هوش مصنوعی استفاده کنیم تا نمایشگاه به کاتالیزور جهت رسیدن به اقتصاد پایدار تبدیل شود.
وی بیان کرد: تاکنون ۳۵ پنل و کارگاه مرتبط با تکنولوژی و فناوری برگزار شده است و کارشناسان به موضوعاتی همچون متاورس، هوش مصنوعی، اینترنت نسل چهارم و پنجم ارتباطی و …پرداخته اند و بیست محصول فناورانه نیز رونمایی شده است.