تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANINEWS.IR


ساخت ترمینال ۴۱۰ هزار متری در فرودگاه امام خمینی (ره)
تاريخ خبر: دوشنبه، 30 آبان 1401 ساعت: 13:40

 سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) گفت: پروژه ساخت یک ترمینال ۴۱۰ هزار متری در حال انجام است و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم این ترمینال را از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به اتمام برسانیم.

به گزارش ایسنا، سعید چلندری در نشست خبری شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) که امروز ۳۰ آبان ماه و به مناسبت سالروز تاسیس شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در یکم آذر برگزار شد، اظهار کرد: فرودگاه امام خمینی (ره) تمام مطالعاتش را از سال ۱۳۴۷ شروع کرد و با وجود همه فراز و نشیب‌های آن روزها، مطالعاتش در سال ۱۳۸۴ به اتمام رسید و راه‌اندازی شد، تا سال ۱۳۹۳ که مطالعات خود را در حوزه هوانوردی آغاز کرد و اقداماتی از جمله ساخت ساختمان‌های جانبی که لازمه فرودگاه بین‌المللی است انجام شد.
 
وی ادامه داد: به لحاظ محرومیت‌های فرودگاه امام خمینی، تصمیم گرفته شد که این فرودگاه به اولین شهر فرودگاهی تبدیل شود و از اسفند ۱۳۹۳ این اتفاق افتاد و شهر فرودگاهی فعالیت خود را از اواخر آذر ماه ۱۳۹۴ با انتصاب اعضای هیات مدیره آغاز کرد؛ اقدامات خوبی هم در سال‌های قبل انجام شد اما به دلایلی پیشرفت آنچنانی نداشت. همچنین شهر فرودگاهی آمدم خمینی (ره) از ۱۳۹۸ به‌عنوان منطقه آزاد تصویب شد و یک سری فعالیت‌های دیگر تحت این عنوان را در شهر فرودگاهی آغاز کردیم.
 
سرپرست شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) خاطرنشان کرد: عمده فعالیت‌های انجام‌شده در شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) در دولت سیزدهم شروع شده، البته مطالعات آن در دولت‌های قبلی صورت گرفته بود اما در دولت سیزدهم کلید خورد؛ از جمله موضوع هسته پیشران منطقه آزاد که در این دولت در حال پیگیری است.
 
چلندری گفت: حدود ۱۵ پروژه به ۲۹۹۵ میلیارد تومان توسط شهر فرودگاهی امام خمینی در حال انجام است که ۲۱۲۰ میلیارد تومان توسط خود منابع داخلی شهر فرودگاهی ۸۷۵ میلیارد تومان توسط بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌شود؛ ۱۸ پروژه دیگر هم آماده سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی داریم که ارزشی بالغ بر سه میلیارد یورو دارند و از این میان، ۱۳ پروژه در محدوده منطقه آزاد و پنج تا در محدوده شهر فروگاهی است.
 
وی افزود: یکی از این پروژه‌ها ترمینال تحت عنوان شماره سه به مساحت۴۱۰ هزار متر است که هشت شرکت چینی و چهار شرکت داخلی برای تامین منابع آن اعلام آمادگی کردند؛ و امیدواریم بتوانیم برای توسعه آن فراخوان دهیم و تا پایان سال این ترمینال را از طریق سرمایه‌گذاری بخش خصوصی به اتمام برسانیم.