تعدادی از بلیتهای سهمیه ساکنان قطر که به فروش نرفته به ایران اهدا شده است. بلیتهایی که حرف و حدیثهای زیادی ایجاد کرده است. معاون وزیر ورزش در این باره تاکید دارد که ۹۰ درصد این بلیتها به مستندسازان ورزشی و ورزشکاران غیرفوتبالی اهدا شده است.
به گزارش ایسنا، پر کردن ورزشگاههای جامجهانی در کشور کوچک قطر از چالشهای این دوره از رقابتهای جام جهانی فوتبال است، آن هم در برخی از دیدارها که ممکن است ساکنان کشور میزبان علاقهای به خرید بلیت آن بازی نداشته باشند. در همین راستا اخیرا کشور قطر تعدادی بلیت از سهمیه ساکنان این کشور در مرحله گروهی رقابتهای جام جهانی را به ایران اهدا کرده است. بلیتهایی که بر اساس برخی اظهارنظرها، شائبههایی درباره اعزام روحانیون به قطر برای انجام کار فرهنگی را ایجاد کرده، موضوعی که معاون فرهنگی وزیر ورزش آن را رد میکند.
سینا کلهر، معاون فرهنگی و ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان در گفتوگو با ایسنا در این باره اظهار کرد: در خصوص بسته اهدایی بلیت از طرف قطری چند نکته باید مورد توجه قرار گیرد. اول اینکه این بلیت ها برای ساکنان خود قطر است و چون از خرید بلیت استقبال نشده به ایران داده شده است. تعداد دقیق این بلیتها هم ۱۸۰۰ عدد است.
وی ادامه داد: این بلیتها برخلاف بلیتهایی که فدراسیون فوتبال در اختیار دارد، قابل فروش در بازار نیست و عمدتا برای ردیف سه سکوی استادیومهای ورزشی است. هرچند احتمال اینکه طرف قطری در لحظه آخر همه این ۱۸۰۰ بلیت را نامعتبر اعلام کند نیز وجود دارد.
کلهر با تاکید بر اینکه در میان اسامی که برای این بلیتها به طرف قطری اعلام شده فقط یک نفر روحانی وجود دارد، افزود: یک نفر روحانی در لیست ارسالی این بلیت به طرف قطری حضور دارد و آن هم مدیرکل فرهنگی وزارت ورزش و جوانان است. تقریبا ۹۰ درصد این بلیتها بین مستندسازها، خبرنگارها و ورزشکاران غیرفوتبالی توزیع شده است. ۱۰ درصد دیگر هم برای فعالیت فرهنگی در اختیار دو وزارت خانه میراث فرهنگی و وزارت ارشاد قرار گرفته است.
معاون وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: مدیریت حوزههای علمیه هم در نامهای رسمی اعلام کردهاند که هیچ روحانی به قطر اعزام نمیکنند و هیچ برنامهای برای جام جهانی قطر ندارند.