ایسنا:مهسا شمشیریانافزود: قارچ دارای ویتامین A،E،D،C و ویتامین های گروه B، سلینوم، پتاسیم، فسفر، روی و مس است.
وی ادامه داد: مصرف قارچ به دلیل دارا بودن ویتامین B12 ضد کم خونی و به دلیل داشتن ویتامین D ضد پوکی استخوان محسوب میشود.
وی تصریح کرد: قارچ دارای خاصیت آنتی اکسیدان است و موجب افزایش انرژی و رفع خستگی میشود.
وی اظهار کرد: فسفر موجود در قارچ به استحکام استخوان و دندان کمک میکند و پتاسیم آن برای قلب و فشار خون بالا مفید است.
شمشیریان بیان کرد: قارچ را میوان هم به شکل خام و هم پخته مصرف کرد، اما آب پز کردن آن سبب از بین رفتن ویتامینهای گروه B میشود و بهتر است برای مصرف کمی تفت داده شود.
وی با بیان این که در هر ۱۰۰ گرم گوشت، ۲۰ گرم پروتئین و در هر ۱۰۰ گرم قارچ، دو تا سه گرم پروتئین وجود دارد، افزود: ویتامین B2 موجود در قارچ، 21 درصد ریبوفلاین مورد نیاز بدن را تامین میکند.
این مسوول، کم چرب بودن را یکی از ویژگیهای مهم قارچ اعلام کرد و گفت: مصرف قارچ نیاز 30 درصدی ویتامین B3 بدن را تامین میکند و هم چنین تقویت کننده خوب سیستم ایمنی و ضد عفونت محسوب میشود.