تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANINEWS.IR


همسرکشی در مسیر عروسی
تاريخ خبر: دوشنبه، 23 بهمن 1396 ساعت: 12:49

 

سال 92 گزارش ناپدید شدن زن 22ساله‌ای به نام «سولماز» به پلیس آگاهی البرز اعلام شد. پدر بانوی گمشده گفت: روز گذشته قرار بود دخترم با دامادم به مراسم عروسی بیایند اما از دیروز به‌طور ناگهانی ناپدید شد.

به گزارش روزنامه ایران، راننده تاکسی کرجی که هنگام مشاجره و درگیری شدید، همسرش را به قتل رسانده بود، پس از 4 سال محاکمه و تأیید حکم قصاصش در دیوان عالی کشور، در یکقدمی چوبه دار قرار گرفت:

بیست و پنجم خرداد سال 92 گزارش ناپدید شدن زن 22ساله‌ای به نام «سولماز» به پلیس آگاهی استان البرز اعلام شد. پدربانوی گمشده به مأموران گفت: روز گذشته قرار بود دخترم با دامادم به مراسم عروسی بیایند اما از دیروز به‌طور ناگهانی ناپدید شده است و شوهرش نیز از او خبر ندارد.

با اعلام این گزارش، در حالی که جست و جوهای پلیسی برای کشف ردپای زن گمشده آغاز شده بود، مأموران کلانتری باغستان جسد زن ناشناسی را نزدیکی منطقه آتشگاه کرج پیدا کردند که با ضربات مهلک کشته شده بود. خانواده زن گمشده نیزبا حضوردرپزشکی قانونی، جسد را شناسایی کردند. کارآگاهان درگام بعدی تحقیقات، ابتدا سراغ پرویز، -همسر 30 ساله مقتول- رفتند وازاو بازجویی کردند. اما این مرد که از ابتدا، خانواده همسرش را در جست و جوها همراهی کرده بود خود را بی‌گناه دانست. اوکه یک سال سکوت کرده بود سرانجام لب به اعتراف گشود وبه قتل همسرش اعتراف کرد.

«شب حادثه هنگام رفتن به مراسم عروسی یکی ازبستگان داخل خودرو با هم جروبحث‌مان شده و دعوایمان بالا گرفته بود که کنار جاده آتشگاه توقف کردم. وقتی پیاده شدیم او گفت تحت هیچ شرایطی به مراسم عروسی نمی‌آید. من هم که بشدت عصبانی شده بودم همین که او پشتش را به من کرد، تکه فلزی را از روی زمین برداشتم وضربه‌ای به سرش زدم و بعد هم از ترس فرار کردم. از آنجا که می‌ترسیدم لو بروم با پدر همسرم به کلانتری رفتم وخبر گمشدن سولماز را گزارش کردیم.»پس از اعتراف‌های متهم و تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه یکم دادگاه کیفری استان البرز به ریاست قاضی هدایت رنجبر ارسال شد.در جلسه محاکمه، والدین مقتول خواستار قصاص دامادشان شدند. سپس متهم در جایگاه ایستاد و ضمن اعتراف دوباره به قتل همسرش، تقاضای بخشش کرد. با این حال حکم قصاص متهم صادرشد و با وجود تلاش‌های وکیل تسخیری اش، حکم در شعبه 32 دیوانعالی کشور نیز به تأیید رسید. بدین‌ترتیب عامل جنایت درصورت پافشاری خانواده همسرسابقش به دارآویخته می‌شود.

گفت‌وگو با قاتل

  سابقه کیفری داری؟

هرگز.
 

شغلت قبل از دستگیری چه بود؟

راننده تاکسی بودم و زندگی آرامی داشتیم.
 

چرا همسرت را کشتی؟

آن شب از ناسزاگویی و لجبازی‌هایش یک لحظه عصبانی شدم و دیگر نفهمیدم چه اتفاقی افتاد.
 

چند کلاس درس خوانده ای؟

دیپلم دارم.
 

بچه هم دارید؟

نه.

چرا با همسرت اختلاف داشتی؟

باورکنید همه چیز در یک لحظه عصبانیت وخشم اتفاق افتاد ودستم به خون همسربی‌گناهم آلوده شد و روزگارمان را با دست خودم سیاه کردم. کاش هیچ وقت این اتفاق نیفتاده بود... نزدیک به چهار سال از عمرم را در زندان گذرانده‌ام وحالا هم سرنوشتم چیزی جز مرگ نیست وهرشب کابوس اعدام را می‌بینم.
 

چرا خیلی دیر به قتل همسرت اعتراف کردی؟

مادرم بیماری قلبی داشت برای همین ترسیدم که اگراعتراف کنم او را هم ازدست بدهم و...

به نظرت بخشیده می‌شوی؟

نمی‌دانم همه چیز دست خداست البته خانواده همسرم می‌دانند که بشدت پشیمان هستم. حالا هم امیدوارم به خاطر رضای خدا مرا ببخشند و زندگی دوباره‌ای به من بدهند.امیدوارم بتوانم ذره‌ای ازاشتباه بزرگم را جبران کنم و...

مهار خشونت راهی برای کاهش جنایت

سرهنگ رنجبر، رئیس مرکز مشاوره معاونت اجتماعی استان البرز با اظهار اینکه عصبانیت و خشونت را نمی‌توان حذف کرد، گفت: غلبه برخشم وعصبانیت بی‌تردید یکی ازمسائلی است که همگان باید درباره‌اش آموزش‌های لازم را فرابگیرند. امروزه شاهد پرونده‌های جنایی مختلفی هستیم که به خاطریک لحظه خشم وناراحتی وناتوانی درکنترل شرایط، افراد مرتکب قتل شده‌اند...

وی با توصیه به زوج‌های جوان برای درک متقابل افزود: مهار خشونت لازمه زندگی پرحاشیه امروز است وجوانان باید به این مسائل توجه کنند. برای کنترل خشم‌ بهتر است از همین امروز علاقه‌مند به سازش شوید و اصول سازش را بیاموزید تا به‌جای ناله و انتقادهای کلامی آسیب‌زننده با طرف مقابلتان به گفت‌وگو بنشینید.زیرا گفت‌وگو یکی از مؤثرترین روش‌های کنترل و کاهش شدت خشم است. اگر بین شما و همسرتان مسائلی وجود دارد که همواره باعث جروبحث می‌شود، مهارت‌های ارتباطی خودتان را تقویت کنید و آنها را به کار بگیرید.

وی در مورد راهکارهای مهار عصبانیت نیز گفت: اگر یکی از زوجین به قدری عصبانی شود که نتواند از بیان کلمات توهین‌آمیز خودداری کند، بهتر است طرف مقابل به بحث خاتمه دهد. در مواقع عصبانیت قدم زدن در فضای آزاد برای دستیابی به آرامش مفید است.

همچنین زن و شوهر ضمن احترام به عقیده یکدیگر، باید فرصت بیان آن را به طرف مقابل بدهند و با آموزش مهارت‌های حل اختلاف به بهتر شدن روابط بین خود کمک کنند. قبل از دفاع از خود در زمان انتقاد مطمئن شوید که منظور همسرتان را متوجه شده اید. یادمان باشد هرچه مهارت‌های‌ ارتباطی بیشتر باشد، احتمال بروز یا ادامه خشم و عصبانیت کمتر می‌شود. باید بدانید که همسرتان چگونه و چه زمانی عصبانی می‌شود تا بتوانید پیشگیری کرده یا شرایط را کنترل کنید.