تهرانی نیوز - پايگاه اطلاع رسانی تهرانی نيوز

[نسخه مخصوص چاپ ]

TEHRANINEWS.IR


کسی که می گوید شهرداری ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد، سند ارائه کند
تاريخ خبر: سه شنبه، 3 مرداد 1396 ساعت: 12:07

به گزارش گروه پارلمان شهری تهرانی نیوز؛معاون برنامه ریزی توسعه شهری و امورشورای شهرداری تهران با ابراز تعجب از برخی سوالات پی در پی معاون نظارت شورای چهارم تهران گفت: جای تعجب دارد در حالیکه خود ایشان می دانند که شهرداری بر اساس برنامه پنج ساله ملزم است که کارهای اجرایی اش را به بخش خصوصی واگذار کند، حال ایشان به جای آنکه شهرداری را برای تداوم این اقدام تشویق کند، برعکس متهم به این اقدام می کند.

 

ناصر امانی در پاسخ به تذکرات اعضای شورا در سیصد و شصت و سومین جلسه صحن علنی، با یادآوری اینکه براساس برنامه ۵ ساله شهرداری موظف شد، انجام بسیاری از امور همچون رفت و روب را به صورت امانی از طریق پیمانکاران پیگیری کند و مدیریت و نظارت بر این کارها را عهده دار شود، تصریح کرد: براساس برنامه ۵ ساله شهرداری می بایست درگیر کار اجرایی نشود و اجرای امور را به بخش خصوصی واگذار کند. از همین رو می گویم معاون نطارت شورا به جای آنکه تشویق کند که شهرداری در اجرا دخالت نمی کند برعکس خرده گیری می کند.

وی درباره بدهی های شهرداری تهران که برخی گمانه زنی کرده اند در حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان است نیز گفت: اگر اعضای شورا درخصوص این ۶۰هزار میلیارد تومان بدهی سند دارند به واحدهای نظارتی ازسال کنند. من به شخصه مسوول بودجه و برنامه شهرداری هستم حداقل این اسناد را برای من ارسال کنید.

وی با بیان اینکه بر اساس سندها گفته نمی شود که شهرداری بدهی دارد و بیشتر در مصاحبه ها مطرح می شود که از نظر ما عیبی ندارد و گلایه ای نیز نداریم، خاطر نشان کرد: آن کسی که می گوید شهرداری ۶۰ هزار میلیارد تومان بدهی دارد لطفا سند ارائه کند. زیرا ما بر اساس مستندات می گوییم که حداکثر بدهی شهرداری ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

امانی خطاب به جدیدی افزود: بی شک نظارت ها را می پذیریم و به جد می گویم با کسی برخورد نکرده ایم اما اگرجواب نامه را نداده ایم فرق دارد زیرا در حال تهیه پاسخ های لازمه هستیم.

معاون نظارت شهرداری تهران بیان کرد: بی شک هر دستگاه اجرایی که برای مردم کار کند بدهی دارد. در حالیکه برخی می گویند شهرداری تهران معادل ۴ وزارت خانه است باید بگویم یکی از وزارتخانه های کشور بر اساس ادعای خود وزیر مربوطه حدود ۳۵ هزار میلیارد تومان است.

امانی با اعلام اینکه مدیریت شهری در طول ۱۰سال گذشته۱۳۵هزار میلیارد تومان هزینه کرده و از این میزان اگر بدهی ها ۲۰ هزار میلیارد تومان باشد می شود ۸ درصد از کل آمار که رقم چندان قابل توجهی نیست، خاطر نشان کرد: شهر تهران موجود زنده ای است. ۲ هزار پیمانکار در شهر در حال فعالیتند. ضمن آنکه باید یادآوری کنم که بدهی ها تمام شدنی نیستند و مدیران اجرایی می دانند .

معاون نظارت شهرداری تهران با تاکید بر اینکه اگر پروژه یا برنامه ای از سوی شهرداری خارج از برنامه اجرا شده خواستار آن هستیم که نامه های مربوطه زده شوند تا مشخص شود بدهی خارج از برنامه بوده و یا شهرداری به اصطلاح فاقد اقدام کرده است، ادامه داد: آقای جدیدی شما نامه زده اید که در خصوص املاک عملکرد ۱۲ سال را خواسته اید. بی شک تهیه لیست پاسخ به این سوال زمان بر است.

وی درباره جمع آوری سازمان های مختلف شهرداری و تمرکز آنان در پردیس شهرداری در حوالی بوستان بهشت نیز گفت: ما در ۶۰۰ نقطه ساختمان کوچک جزئی داشتیم که تصمیم گرفتیم بر اساس تاکید شهردار در پردیس مدیریت شهری متمرکز شوند. ساختمان دیوان نیز به همین هدف تملک شده است. پس این به معنای تخریب و انتقال ساختمان های قبلی نیست. به معنای فروختن دارایی های شهرداری نیز نیست بلکه شهرداری متمرکزتر می شود و سیستم های خدماتی نیز به صورت متمرکز به کارکنان خدمات ارائه می دهند و ساختمان های متفرقه جمع اوری می شوند.

امان افزود: دارایی های شهرداری کاهش نیافته و ۲ونیم برابر نیز بیشتر شده اند. به طوریکه بر اساس برنامه مقرر شده بود ۱۱ هزار میلیارد ساختمان و اماکن فروخته شوند که حداکثر ۸ هزار میلیارد فروخته شده یعنی  ۳ هزار میلیارد کمتر از برنامه مصوب پنج ساله شهرداری تهران.