جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: پنجشنبه، 26 اسفند 1395     
شيوه اي متفاوت براي طبخ تخم مرغ

شيوه هاي فراواني براي تخم مرغ درست کردن وجود دارد، آب پز، نيمرو، املت،پختن هر دو طرف ، عسلي و… اما شايد از اين شيوه ها خسته شده باشيد و بخواهيد صبحانه اي با شکل جديد ميل کنيد. از همه مهم تر معمولا کودکان از تخم مرغ بيزارند براي همين مواد لازم و آمينو اسيدهاي آلبومين که از آمينو ها ضروري براي رشد ميباشد را کورکان از دست ميدهند. براي اينکه بتوانيم کودکان را ترغيب به خوردن تخم مرغ کينم بايد شيوه هاي جديد و قشنگي از تخم مرغ را جلوي آن ها بگذاريم.


تري لين فيشر و جني پارک نويسندگان کتاب ” تخم مرغ کامل ” (The Perfect Egg )، تکنيک بسيار جديدي را ابداع کرده اند که از اين روتين تکراري در بياييد. نام اين صبحانه تخم مرغ در ابرها است. در واقع زرده نرم تخم مرغ در ميان سفيده پف کرده اي که مانند ابر شده باعث انتخاب چنين اسمي براي اين صبحانه است.

چرا هم زدن سفيده تخم مرغ باعث پف کردنش مي شود؟

اين جادوگري نيست، سفيده تخم مرغ از ۹۰ درصد آب تشکيل شده است، اما مولکول هاي عامل پف کردن ترکيبي هستند از پروتئين هاي دافع آب و عاشق آب. وقتي سفيده را بهم مي زنيم اين پروتئين ها با هوا تماس پيدا مي کنند، يکي از آنها به هوا مي چسبد و ديگري به آب، بنابراين حباب توليد مي شود. تداوم بهم زدن حباب هاي بيشتري توليد مي کند، بنابراين لايه کف آلود ضخيمي به وجود مي آيد.

سفيده هاي تخم مرغ زده شده، نقش پنهاني در غذاهايي مانند کيک و وافل دارند، اما در اين دستور پخت ديگر نوبت خودشان است که به تنهايي بدرخشند.

چي لازم دارم:
۴ عدد تخم مرغ
يک چهارم قاشق غذا خوري نمک
فلفل
يک و يک دوم قاشق غذا خوري، پنير پارمسان ( اختياري )

چطوري بپزم:
۱- فر را تا دماي ۳۷۵ درجه فارنهايت گرم کنيد، سپس روي يک سيني پخت را با ورق هاي روغني بپوشانيد، مطمئن شويد کاغذ کاملا صاف باشد تا تخم مرغ رويش ثابت بماند.

۲- سفيده و زرده تخم مرغ ها را جدا کنيد، و در دو کاسه مختلف قرار دهيد. کاملا مواظب باشيد که تمام سفيده ها از زرده ها جدا باشد. زرده تخم مرغ حاوي روغن است و کوچکترين زرده اي در سفيده تخم مرغ کف کردنش را بسيار دشوار مي کند، هر چقدر هم سخت بهم بزنيد فايده اي نخواهد داشت.

۳- سفيده ها را با همزن برقي و درجه متوسط رو به بالا بهم بزنيد تا سفيده ها کف آلود شوند ( اگر همزن را داخل و خارج کفي که توليد کرديد بکنيد، مقدار کف توليد شده ممکن است کاهش پيدا کند).

۴- حالا پارمسان را اضافه کنيد، البته اگر دوست داريد، با يک کفگير پلاستيکي پنيرها را داخل سفيده قرار دهيد. فقط بايد خيلي آرام اين کار را انجام دهيد، اگر کمي فشار را بالا ببريد کف از دست مي رود.

۵- سفيده تخم مرغ را ( که حالا کف کرده ) با فنجان روي سيني پخت انتقال دهيد. بايد سفيده تخم مرغ را به ۴ قسمت مساوي تقسيم کنيد.

۶- با پشت يک قاشق فلزي در وسط هر کدام از سفيده ها يک حفره کوچک ايجاد کنيد.

۷- کاسه حاوي زرده تخم مرغ را با احتياط شيب دهيد تا زرده تخم مرغ درون قاشق بيفتد و سپس زرده را وسط سفيده تخم مرغ ابري شکل قرار دهيد. همين کار را براي سه سفيده ديگر هم انجام دهيد.

۸- سيني را روي صفحه سيمي مرکز فر قرار دهيد و بپزيد – اگر مي خواهيد زرده شل باشد ۱۰ دقيقه و اگر مي خواهيد خامه اي باشد ۱۵ دقيقه بپزيد.

۹- فلفل و نمک را روي آن بريزيد، و سپس از اين تخم مرغ با شکلي جديد لذت ببريد.

اين تخم مرغ ابري شکل با سبزيجات معطر و روي نان تست طعمي فوق العاده پيدا مي کند.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: