به گزارش گروه عمران شهری شهرداری نیوز، مدیر مطالعات و برنامهریزی معماری، شهرسازی و امور بحران این مرکز در جلسه کمیته تخصصی پروژهای مطالعاتی با اعلام خبر فوق گفت: با استفاده از دستاوردهای این پروژه، سرمایهگذاران ترقیب به برنامهریزی و مشارکت در محلههایی که با کمبود پارکینگ مواجه هستند خواهند شد.
دکتر محمدرضا فرزاد بهتاش ادامه داد: با استفاده از این روش امنیت پارکینگها در شب تامین میشود و با تامین کمترین فضا میتوان دسترسی به آنرا فراهم کرد.
وی اظهار کرد: برای تامین مواردی که در بالا به آن اشاره شد نیاز به اصلاح برخی ضوابط و مقررات در جهت حمایت از این موضوع داریم که در این پروژه مطالعاتی تدوین شده و با پشتیبانی که از سوی نهادهای مسوول خواهد شد، شاهد سر فصل جدیدی در جهت تامین پارکینگ در محدودههای تاریخی و بافت فرسوده شهرها خواهیم بود.
مهندس فرزان شیروان بیگی ناظر پروژه مطالعاتی«تدوین ضوابط و روشهای تامین پارکینگهای اختصاصی شهر تهران با اولویت پارکینگهای مکانیزه» نیز با بیان اینکه با استفاده از این پروژه میتوان در ملکی که ۵۰ متر و بیشتر از آن مساحت دارد به صورت زیر سطحی و رو سطحی پارکینگهای مکانیزه تامین کرد، افزود: این روش قابلیت زیادی در جهت باز گذاشتن دست مهندسان معمار در تامین بهینه پارکینگها خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود خاطرنشان کرد: اگر حمایت از شهرداری در استفاده از این روش را در قسمتهای مختلف شهرسازی و معماری کشور مانند شورایعالی شهرسازی و کمیسیون ماده ۵ داشته باشیم، میتوان برای افرادی که در تامین پارکینگ با مشکل مواجه هستند شرایطی را قائل شد و با استفاده از این روش متصدیان امر در حوزه ساخت پارکینگ تشویق خواهند شد تا به سمت اخذ مجوز و سرمایهگذاری گام بردارند.
مجتبی قدیری مجری این پروژه مطالعاتی نیز با بیان اینکه باید روش و الگویی را ایجاد نماییم تا مردم بتوانند با استفاده از آن انتخابهای مختلفی برای تامین پارکینگ داشته باشند، افزود: شاید با اجرایی شدن این پروژه یکی از دغدغه های سرمایه گذاران بازار فروش باشد که در این راستا باید گفت با توجه به اینکه خروجی نهایی پروژه مطالعاتی مذکور تدوین برخی بسته های تشویقی برای سرمایه گذاری است می توان به افرادی که در این حوزه ورود پیدا می کنند اطمینان بازار فروش را داد.
وی تصریح کرد: اکنون رویکرد پارکینگهای اختصاصی شهر تهران با اولویت پارکینگهای مکانیزه جدید است لذا در طرح جامع و تفضیلی دیده نشده است و باید راهکاری اندیشیده شود تا استقبال عموم جامعه را به همراه داشته باشد و در این راستا باید تغییراتی در اسناد فرادست، بخصوص در طرح تفضیلی داده شود.