جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 7 مهر 1393     
سازمان رفاه، بخش اورژانسی مدیریت اجتماعی شهر است

 به گزارش شهرداری نیوز، ‌در نشستی با حضور شهردار تهران،معاونان تخصصی و مدیران کل ستادی شهرداری؛ عملکرد سازمان رفاه،خدمات و مشارکت های اجتماعی مورد نقد و ارزیابی قرار گرفت.

شهردار تهران در بازدید از سازمان رفاه خدمات و مشاركت هاي اجتماعي و در نشست نظارت ستادی آن، کار در مجموعه ی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی را پرمشقت توصیف نمودکه توأم با فشارهای روحی روانی بسیار است.

وی خدمت به مردم را در حوزه های مأموریتی این سازمان، فرصت مغتنمی بیان کرد که اگر با نیت خیر انجام شود، همراه با امتیازات دنیوی و اجر اخروی خواهد شد.

قالیباف، بخش اورژانسی رویکرد اجتماعی مدیریت شهری را در سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی عنوان کرد و این سازمان را با توجه به ویژگی های خاصش، از سازمان های مهم شهرداری برشمرد.

شهردار تهران افزود: در سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، وظیفه ی اسلامی و انسانی غیر از اداری مطرح است و نباید پیشبرد کارها منطبق و بر اساس مباحث اداری شکل بگیرد.

وی با اشاره به این که خدمات اجتماعی و ساماندهی آسیب های اجتماعی،کار زنجیره یی است نه خطی و طولی، بر تکمیل سیکل کارهای اجتماعی تا دستیابی به اهداف در نظر گرفته شده، تأکید کرد و با مثالی در حوزه های آسیب های اجتماعی، خواستار توقف کارهای خطی و طولی در این حوزه ها شد.

قالیباف افزود:کارهای اجتماعی را باید تسهیل گری کرد نه تصدی گری، و در کارآفرینی باید مدیریت کارفرمایی برای کار انجام شود و اجازه دهیم بخش خصوصی و تشکل های انسانی،کارشان را انجام دهند.

شهردار تهران تصریح کرد: پیمانکاری در کارفرهنگی هیچ معنی نداره و نقض غرض است و پیمانکاری نباید روح حاکم بر کارهای فرهنگی- اجتماعی باشد.

قالیباف درادامه ضمن اشاره به مباحث انفاق، احسان و نذرهای فرهنگی؛ مدیریت شهری را به نخ های تسبیح در تسهیلگری امور اجتماعی تشبیه کرد وخواستار توسعه ی فرهنگ کارآفرینی از طریق توسعه ی این مباحث شده ست.

شهردار تهران در ادامه، سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی را سازمانی هزینه یی عنوان کردکه باید تمامی واحدهای شهرداری به آن کمک کنند.

وی در پایان افزود: این سازمان را به گل سرسبد همه ی سازمان های شهرداری تبدیل کنیم تا مهم ترین سازمان در مجموعه ی شهرداری شود.

حجت الاسلام امرودی معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران نیز در نشست نظارت ستادی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، در سخنانی، کار در حوزه های مأموریتی این سازمان را، بی ریاترین، زلال ترین و علوی مدارترین کارشهرداری توصیف کرد.

وی، رویکردهای اجتماعی مدیریت شهری را برندسازی و نشانه سازی شده بیان کرد و با اشاره به این که گردشگری تهران یک سرمایه ی بزرگ مردمی است که باید از طریق آن کسب و کار ایجاد شود، خواستار همکاری سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی با بخش ها و افراد داوطلب و متقاضی همکاری در فعالیت های ناظر بر هبه، انفاق، تابش و... شد.

زارع صفت مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی هم در نشست مذکور با اشاره به پیشینه و تاریخچه ی تشکیل این سازمان، به تبیین مأموریت ها و مسئولیت های سازمان متبوعش پرداخت و عملکردگسترده ی مدیریت شهری را در حوزه های مختلف اجتماعی تشریح کرد.

وی چشم انداز فعالیت های اجتماعی را برمبنای چارچوب هایی عنوان کردکه مبتنی بر حمایت از فعالیت های اجتماعی مردم نهاد- توسعه ی رفاه اجتماعی– حمایت از توسعه ی کارآفرینی و توانمندسازی- توسعه ی گردشگری– کمک به ساماندهی آسیب های اجتماعی و راهکارهای کنترلی و پیشگیرانه از آسیب ها باشد.

زارع صفت با توضیح راهبردهای اجتماعی مدیریت شهری، بر ارتقاء و بهبود جایگاه مدیریت شهری در مسائل اجتماعی تأکیدکرد.

مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی با برشماری ابعاد متنوع و متعدد مأموریت های سازمان تحت مدیریتش، به خلأهای قانونی مشکلات کار در مسائل اجتماعی اشاره کرد و گفت: توسعه ی مشارکت های اجتماعی، چتر و مبنای همه ی فعالیت های اجتماعی مدیریت شهری است. وی با ابراز تأسف ازکاستی های موجود فعالیت های اجتماعی، افزود: باید در جامعه مشارکت پذیری اتفاق بیفتد و سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، مشارکت جو باشد.

مدیرعامل این سازمان همچنین بر ضرورت تغییر نگرش های مکانیکی و سخت افزارانه به نگرش های ارگانیکی، نرم افزارانه و ایجابی در مسائل اجتماعی تأکیدکرد و خواستار ایجاد و توسعه ی زیرساخت های اجتماعی برای حل مسائل اجتماعی در شهر تهران شد.

زارع صفت در ادامه با تبیین آماری ساماندهی آسیب های اجتماعی و ارائه ی خدمات به آسیب دیدگان و افراد در معرض آسیب های اجتماعی، تلاش های انجام شده در این ساماندهی ها را فرایند محور عنوان کردکه در بعضی از مواقع، ممکن است بازخوردهای پروژه یی داشته باشد.

وی در پایان اشاره ای هم به لزوم توجه بیشتر و رسیدگی بهتر به نیازهای نیازمندان و بی بضاعت ها، توسعه ی فرهنگ انفاق و توجه به مسئولیت های اجتماعی، ایجاد و گسترش بازارچه های عرضه ی مستقیم کالا(روزبازارها)، ساماندهی ازدواج های آسان، توسعه ی کارآفرینی و... داشته است.

گفتنی است در نشست نظارت ستادی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی، معاونین توانمندسازی و مشارکت های عمومی، وتوسعه رفاه اجتماعی و گردشگری سازمان رفاه،خدمات و مشارکت های اجتماعی نیز به تبیین مأموریت ها و تشریح فعالیت های حوزه های کاریشان پرداخته اند.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: