پزشک طب اسلامی با اشاره به بهترین خوراکی و نوشیدنی در بهار و تابستان گفت: در فصل بهار به جای غذاهای سنگین و گوشت قرمز بهتر است از گوشت پرندگانی مانند بلدرچین استفاده کنید.
خبرگزاری فارس: عمادالدین مسموعی، گفت: با توجه به نزدیک شدن به تابستان و قرار گرفتن در شرایط آب و هوایی گرم باید به این موضوع توجه داشته باشیم که مزاجها نیز گرمتر میشوند که به این منظور باید برای سلامتی خود مواردی را رعایت کنند.
وی ادامه داد: با توجه به گرم شدن هوا در بهار و تابستان باید از خوردن زیاد گوشت پرهیز کرد چرا که باعث میشود گرمی و رطوبت بدن زیاد شده و فرد را بیمار کند.
این پزشک طب اسلامی تصریح کرد: توصیه میکنم به جای خوردن غذاهای پرچرب و پر حجم از مقادیر زیادی میوه استفاده کنید تا بدن شما بتواند با شرایط آب و هوا کنار بیاید و به شرایط متعادل برسد؛ در فصل زمستان مواد زائد در بدن جمع میشوند و در تابستان با گرم شدن هوا همان مواد زائد در بدن نمایان میشوند و باعث بروز بیماریهای پوستی و کبدی خواهند شد.
وی تصریح کرد: افراد باید از خوردن غذاهای شور، کله پاچه، گوشت گاو، خامه، ماست ترش و غذاهای کنسرو شده پرهیز کنند.
مسموعی، با بیان این مطلب که با خوردن غذاهایی با طبیعت سرد به آغوش سلامتی بروید، ادامه داد: در فصل بهار و تابستان سعی کنید از غذاهایی با مزاج سرد استفاده کنید تا بتوانید به برگرداندن شرایط متعادل بدن موثر واقع شوید.
این پزشک طب اسلامی تصریح کرد: توصیه میکنم به جای غذاهای سنگین و گوشت قرمز از گوشت پرندگانی مانند بلدرچین استفاده کنید و با نوشیدن شربتهای خنک مانند آب انار و سکنجبین به سلامتیتان کمک کنید.