جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 28 دی 1394     
مصرف اصولی چای و کاهش وزن

 

باشگاه خبرنگاران: دکتر حسن اکبری متخصص آسیب‌شناسی و مدرس طب اسلامی ایرانی اظهار داشت: چای(سبز یا سیاه) از طریق ضعف سلولی باعث لاغری می شود در نتیجه انتخاب مناسبی برای کاهش وزن نمی‌باشد.

وی تاکید کرد: تغذیه سالم در کنار استفاده از دمنوش‌های مناسب همراه با فعالیت‌ ورزشی به کاهش وزن کمک می‌کند.

اکبری گفت: در صورت نیاز به کاهش وزن به جای چای از عرقیات و دمنوش‌های سنتی مانند بادرنجبویه، اسطوخودوس، گل گاوزبان، عناب، زعفران، زنجبیل،‌دارچین، نعناع، پونه، چای کوهی و یا آب جوش به همراه خرما بر اساس نوع مزاج خود استفاده نمائید.

اکبری بیان کرد: نحوه‌ی درست استفاده از دمنوش‌ها برای گل‌ها همانند چای دم‌کردن و ریشه‌ها جوشاندن بین 5 الی 10 دقیقه است. بهتر است در صورت تمایل فرد به مصرف چای، آن را به صورت رقیق و ترجیحا همراه با هل یا دارچین 2 ساعت بعد از وعده غذایی نوشید.


اکبری در پایان خاطر نشان کرد: چای و دمنوش‌ها باید به صورت تازه مورد استفاده قرار گیرد و باید دم بکشد نه اینکه بجوشد چون جوشیدن باعث از بین رفتن خواص سودمند آن ها می شود.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: