اولین جلسه بررسی عوامل موثر بر حفظ و ارتقاء سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.
به گزارش ایسنا، اولین نشست کمیته تخصصی بررسی عوامل موثر بر حفظ و ارتقاء سلامت و ایمنی فرآوردههای گوشتی (زنجیره غذایی) با توجه به تکالیف دبیرخانه و مفاد ماده ۷ قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور، به منظور تحقق اهداف سلامت، ایمنی و امنیت غذا و تغذیه با تاکید بر تامین، تولید و عرضه غذای سالم برای آحاد مردم ذیل سند ملی دانش بنیان امنیت غذا و تغذیه در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور کلیه دستگاههای اجرایی ذینقش برگزار شد.
دکتر محمد اسماعیل مطلق، رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، در این جلسه پیشبرد اهداف سلامت و ایمنی غذا و تغذیه را از مهمترین اهداف دبیرخانه بیان کرد.
وی اظهار داشت: تمامی دستگاههای اجرایی مربوطه باید اطمینان حاصل کنند که فرآوردههای گوشتی سالم و با کیفیت به دست مردم برسد.
دکتر مطلق تاکید کرد: برای ارتقاء سلامت مردم و تامین غذای سالم و با کیفیت همه دستگاههای اجرایی باید تلاش کنند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در این جلسه مقرر شد کمیته تخصصی ارتقاء سلامت و ایمنی فرآورده های گوشتی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با حضور کلیه ذینقشان به منظور بررسی چالشهای موجود در فرایند تولید فراوردههای گوشتی از مرحله تامین ماده اولیه، فرایند تولید در کارخانه، توزیع و عرضه آن بصورت بهداشتی تشکیل شود و راهکارهای مناسب و قابل اجرا با همکاری کلیه ذینقشان در دبیرخانه تدوین شده و عملکرد دستگاهها مورد پایش و ارزیابی قرار میگیرد و در صورت لزوم از طریق شورای عالی سلامت و امنیت غذایی موضوعات پیگیری گردد.