فارس: فراز کمالوند اظهار داشت: من طی 19 سال مربیگری خود با مدیران باشگاه های زیادی کارکردهام که بهترین آنها را میتوانم سمندر مدیر فعلی باشگاه گسترش فولاد نام ببرم که در رسیدن این تیم به جایگاه فعلی زحماتی فراوانی را متحمل شدهاند.
وی گفت: در برنامه موج فوتبال شبکه سهند کارشناسی 80 درصد موفقیتها تیم گسترش فولاد را به آقای سمندر نسبت دادهاند و بنده همین جا از زحمات مدیر باشگاه گسترش فولاد نهایت تشکر را مینمایم، اما صحبت این کارشناس از روی صداقت نبوده و یعنی مربیان، بازیکنان و تمامی عوامل باشگاه گسترش فولاد تنها 20 درصد در این موفقیت ها سهیم بودند؟
وی با انتقاد از نحوه دعوت کارشناسان این برنامه گفت: اگر بیوک صباغ، ذوالفقاری، آذرنیا، شیخ لاری و سایر بزرگان فوتبال تبریز دعوت شده و از من انتقاد کنند با کمال میل حرف این بزرگان را قبول خواهم کرد، اما فردی که حتی برای یک دقیقه در لیگ برتر مربیگری نکرده است، نمیتواند در مورد من نظر کارشناسی دهد.
کمالوند در همین مورد تصریح کرد: این کارشناس از تونی اولیویرا انتقاد کرده بود در حالی که وی مربی بزرگی بوده و در سال 2000 جانشین مورینیو در تیم بنفیکا شده بود.
سرمربی تیم گسترش فولاد تبریز گفت:به نظر مربیانی که در لیگ برتر مربیگری کرده اند، بازیکنانی که سابقه بازی در لیگ برتر را داشته و روزنامهنگاران ورزشی میتوانند به عنوان کارشناس در برنامههای تلویزیونی حضور داشته باشند و در جام جهانی برزیل که حضور داشتم، بسیاری از شبکههای خبری از بازیکنان بزرگ فوتبال به عنوان کارشناس بهره میجستند.
معیار بازیکن بومی باید عوض شود
سرمربی تیم گسترش فولاد گفت از سال 75 مربیگری را آغاز کرده و در تمامی ردهها فعالیت کردهام و به خوبی میتوانم تشخیص دهم که چه بازیکنی میتواند آیندهدار باشد.
وی گفت: من با محمد نصرتی در تیم جوانان پاس بوده و مهدی کیانی را نیز از تیم امید صبا به تراکتورسازی آوردم و در مورد همین تیم خودم باید بگویم بازیکنان آیندهداری در این تیم هستند که میتوان نیما مختاری را نام ببرم.
کمالوند گفت: یکی از شرطهای نمایندگی افراد در مجلس اسکان 5 سال در حوزه انتخابیاش است و الان محمد ابراهیمی، مهدی کیانی و یا مصطفی اکرامی بیش از 5 سال در فوتبال تبریز بوده و بازیکن بومی محسوب میشوند و یا سیدی که اردبیلی است شروع و جهش فوتبال اش از تبریز بوده است.
اگر سپاهان بود قطعا خلتعبری و نوید کیا هم نبودند
فراز کمالوند در بخشی دیگری از سخنان خود گفت: تبریز در بین دهههای 50 تا 70 بازیکنان بزرگی نظیر حسن صادقیان، کریم باقری، رحیم مه نمای اقدم، احد شیخ لاری، حسن آذرنیا و خیلیهای دیگر را به فوتبال ایران تحویل داده است، اما دهه هشتاد نزول تیم های این منطقه همراه بود.
وی افزود: تبریز هشت سال تیمی در لیگ برتر نداشت و این در خالی شدن بازیکنان بومی این منطقه موثر بود و یکی از دلایلی که پیام صادقیان از فوتبال تبریز رفت، میتواند نبودن تیمی از تبریز در لیگ برتر ربط داد.
وی تاکید کرد: شک نکنید اگر سپاهان در لیگ برتر نبود، امروز نوید کیا و خلعتبری وجود نداشت، اما خوشبختانه فوتبال تبریز دو نماینده تراکتورسازی و گسترش فولاد را در لیگ برتر داشته و امیدوارم ماشینسازی نیز به این جمع اضافه شود تا شناسایی و رشد استعدادهای این منطقه سرعت بیشتری گیرد.
کمالوند در مورد هدایت تیم تراکتورسازی گفت: من نگفتم دوست ندارم مربی تیم تراکتورسازی شوم و هدایت این تیم را قبول نمیکنم، من با این تیم خاطرات خوبی داشته و نمیخواهم این خاطرات خوش در بازگشتم به تیم تراکتورسازی از بین رود.