دکتر سیما رسایی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: کوتیکول، لایه پوشاننده بیرونی تارهای مو است. هر عاملی که موجب آسیب رسیدن به سلولهای کوتیکول شود، موجب ایجاد موخوره خواهد شد که از جمله این موارد میتوان به گرمای شدید ناشی از سشوار یا اتوی مو، شامپوهای خشن و غیراستاندارد، شستوشوی محکم موها در حمام، شانه زدن موهای خیس و استفاده مکرر و زیاد از رنگ مو به خصوص همراه با دکلره اشاره کرد.
وی افزود: قرار گرفتن در معرض زیاد نور خورشید و همچنین گرد و خاک نیز موجب بروز موخوره میشود. بنابراین بهتر است موهای خود را در معرض گرما قرار ندهید و به جای استفاده از سشوار یا اتوی مو، اجازه دهید موهایتان، بدون استفاده از این دستگاهها خشک شود. در صورت داشتن موخوره، پایین موهای خود را به اندازه چند سانتیمتر کوتاه کنید.
رسایی ادامه داد: موهایتان را با شانههایی که دندانههای فلزی یا پلاستیکی دارند، شانه نزنید. از شانههایی از جنس چوب استفاده کنید و حتما توجه داشته باشید که فاصله دندانههای شانه از هم زیاد باشد. همچنین موهای خود را با فشار توسط حوله خشک نکنید.
وی عنوان کرد: از شامپوهایی استفاده کنید که مخصوص موهای خشک هستند تا آسیب کمتری به مو وارد شود. همچنین استفاده از نرم کنندهها و ماسکهای ترمیمکننده که توسط متخصص پوست تجویز شده در پیشگیری از موخوره مفید است.
این متخصص پوست با اشاره به اهمیت رعایت رژیم غذایی مناسب برای پیشگیری از موخوره گفت: داشتن رژیم غذایی سالم و سرشار از موادی مانند پروتئین، اسید چرب امگا 3، ویتامین C و A و سلنیوم برای جلوگیری از بروز موخوره بسیار موثر است.