با نظامیسازی دریای سرخ توسط آمریکا و ایجاد تنش در آن در حمایت از رژیم صهیونیستی، شرکتهای انگلیسی به تاثیر این تحولات بر روند صادرات و فعالیت آنها اذعان کردند.
به گزارش ایسنا، نظرسنجی انجام شده توسط «اتاق بازرگانی انگلیس» نشان داد که اکثر صادرکنندگان و تولیدکنندگان انگلیسی تحت تأثیر تحولات دریای سرخ قرار گرفتهاند.
طبق گزارش شبکه المیادین، نتایج این نظرسنجی حاکی از آن است که ۵۵ درصد از صادرکنندگان گزارش کردهاند کسبوکارشان تحت تأثیر قرار گرفته است.
همچنین ۵۳ درصد از تولیدکنندگان و شرکتهای خدماتی شامل خردهفروشان و عمدهفروشان تحت تأثیر تحولات دریای سرخ قرار گرفتهاند.
اتاق بازرگانی انگلیس همچنین اعلام کرد که در مجموع معاملات تجاری، ۳۷ درصد کاهش گزارش شده است.
برخی از شرکتها نیز اعلام کردند که هزینههای اجاره کانتینر چهار برابر شده است. برخی شرکتهای دیگر نیز با تأخیر سه تا چهار هفتهای در تحویل مواجه هستند.
بسیاری از تولیدکنندگان انگلیسی نیز به هزینههای هنگفت حملونقل در نتیجه تحولات در دریای سرخ اشاره کردند.
بانک مرکزی انگلیس نیز تحولات دریای سرخ را به عنوان یک ریسک صعودی تورم در سال جاری میلادی در نظر گرفته است.
یمن در حمایت از غزه با آغاز حملات خود در ۳۱ اکتبر و انجام دهها عملیات پس از آن، تلاشهای آمریکا و انگلیس را برای شکستن محاصره تحمیل شده بر رژیم صهیونیستی در سراسر دریای سرخ ناکام گذاشته و این عملیات حتی از ناکام گذاشتن این تلاشها فراتر رفته و صنعا در پی حماقت ائتلاف آمریکایی با انجام حملات به مناطق مختلف یمن، اهداف خود را گسترش داده و حالا کشتیهای آمریکایی و انگلیسی را نیز شامل شود.
کارشناسان در این باره معتقدند که عملیات بیسابقه ارتش یمن علاوه بر اینکه مانع از تلاشهای آمریکا و انگلیس برای شکستن محاصره دریایی رژیم صهیونیستی شد، توان نظامی را نشان داد که واشنگتن از آن بیاطلاع بود و در واقع معادلات آن را به هم ریخت.
علیرغم اصرار صنعا برای تحمیل محاصره دریایی بر رژیم صهیونیستی تا پایان محاصره و تجاوزات غزه و هدف قرار دادن کشتیهای این رژیم و کشتیهای آمریکا و انگلیس در نتیجه حماقت آنها با حمله به یمن، اما بر حفظ امنیت ناوبری دریایی برای دیگر کشتیها تاکید دارد و اظهارات مقامات آن گواه این نیت است.