رئیس پژوهشکده مدیریت خطر پذیری و بحران پژوهشگاه بینالمللی زلزله شناسی با اشاره به تشکیل ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله برای آموزش مردم همچنین اعلام کرد: در هر محله ای باید مدرسه ایمن داشته باشیم و از طریق این مدرسه آموزش انتقال داده شود تا در صورت بحران نیز از مدرسه استفاده شود.
به گزارش ایسنا، دکتر کامبد امینیحسینی با اشاره به اهمیت آموزش در مدیریت بحران با توجه به اینکه لرزهخیر بودن کشور ، گفت: پنجم دی ماه سالگرد زلزله بم است که چندین هزار نفر از هموطنانمان را در آن حادثه تلخ از دست دادیم.
وی با بیان اینکه بحث آمادگی در رویارویی با زلزله بسیار اهمیت دارد افزود: بحث آموزش همگانی برای عموم مردم و آموزش های تخصصی برای اقشار مختلف مهم است. در بحث آموزش همگانی مردم باید با موقعیت جایی که در آن زندگی می کنند آشنا شده و آموزش ببینند که چگونه در مواقع خطر از خود محافظت کنند. از طریق مدارس، رسانه ها و نشریات می توان در این خصوص اطلاع رسانی کرد.
امینی حسینی در ادامه سخنان خود در رادیو گفتگو تصریح کرد: بحث های مربوط به پناه گیری در مکان های امن ساختمان در آموزش قابل انتقال است که می تواند بسیار اثر بخش باشد. هر سازمان و نهادی در راستای وظایف خود باید اقداماتی را در این زمینه انجام دهد. هلال احمر، پژوهشگاه زلزله ، شهرداری ها و همه نهاد ها فعالیت هایی در این خصوص دارند اما اگر این سازمان ها به صورت مستقل کار کنند اثربخشی چندانی ندارند.
رئیس پژوهشکده مدیریت خطر پذیری و بحران پژوهشگاه بینالمللی زلزله شناسی در خاتمه اظهار کرد: ما ستاد آمادگی عمومی در برابر زلزله را تشکیل دادیم تا مطالب مورد نیاز تدوین شده و در اختیار مردم قرار بگیرد. برنامه ریزی هایی برای مدیریت بحران محله محور تدوین شده که در هر محله ای باید مدرسه ایمن داشته باشیم و از طریق این مدرسه آموزش انتقال داده شود تا در صورت بحران نیز از مدرسه استفاده شود.