صدآنلاین نوشت: ریزش مو به دلایل مختلفی مثل ژنتیک، بیماری ها، عوارض جانبی داروها و حتی آسیب های ناشی از دکلره، رنگ مو و کشیدن موها رخ می دهد.
ریزش مو با الگوی مردانه یا زنانه (آلوپسی آندروژنیک) در مردان بالای پنجاه سال و در زنان یائسه و بالای چهل یا پنجاه سال رخ می دهد. ریزش مو در زنان به صورت طاسی نبوده و به شکل نازک شدن موها است که سه نوع دارد و حتی ممکن است به صورت طبیعی رخ دهد. نوع اول شامل نازک شدن تعداد کمی از موهای اطراف سر. نوع دوم شبیه نوع اول بوده اما تعداد موهای نازک شده بیشتر است و فضای بیشتری از موهای سر درگیر هستند.
برای آگاهی بیشتر از روش های درمان ریزش مو به سراغ دکتر پوست مو و زیبایی، بنفشه علایی رفتیم. از شما دعوت میکنیم ویدئو زیر را تماشا کنید. برای مراجعه به دکتر بنفشه علایی یا دریافت نوبت از دکتر بنفشه علایی کلیک کنید.
علائم ریزش مو
کنده شدن راحت موها به هنگام کشیدنشان
تجمع مقدار زیادی مو در موگیر چاه بعد از استحمام
جدا شدن مقدار زیادی مو هنگام بستن یا شانه کردن موها
ریختن تعداد زیادی مو بر روی بالشت بعد از خواب شبانه
راههای درمان ریزش مو
لیزر تراپی برای درمان ریزش مو
تزریق پلاسمای غنی از پلاکت برای درمان ریزش مو
مزوتراپی برای درمان ریزش مو
روش های درمان ریزش مو
چرا جلوگیری از ریزش مو مهم است ؟
جنبهی زیبایی : در برخی از کشورها، موی سر به عنوان تاج جوانی شناخته میشود. موهای پرپشت علاوه بر اینکه نشانهای جوانی و شادابی است، باعث دوچندان شدن زیبایی شما میشود. در صورتی که هر مشکلی برای مو به وجود بیاید، مثلا اگر ریزش مو اتفاق بیفتد، زیبای ظاهری بسیاری از افراد هم افت میکند.
جنبهی روحی روانی : به دنبال ریزش مو و تاثیر این مسئله بر زیبایی ظاهری، فردی ممکن است به دلیل خجالت یا ناراحتی از وضع ظاهری خود، از حضور در بسیاری از موقعیتهای شغلی، تحصیلی، تفریحی یا اجتماعی اجتناب کند. این موضوع در سنین پایین و در جوانان، دارای اهمیت ویژهای است. چرا که این گروه سنی پذیرش کمتری برای این موضوع و اعتماد به نفس آسیبپذیرتری دارند. مثلا یک کودک دبستانی که دچار ریزش مو شده باشد، ممکن است تا زمان برطرف شدن این موضوع به مدرسه نرود.