خانه ملت نوشت: نماینده داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه با توجه به تقارن عید نوروز با ماه مبارک رمضان قطعا میزان مصرف گوشت قرمز و مرغ افزایش پیدا میکند، ادامه داد: افزایش حجم و کیفیت تولید گوشت مرغ و تخم مرغ قطعا در قیمت آن نیز اثرگذار است.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه متاسفانه گوشت قرمز وارداتی توزیع شده در میادین میوه و تره بار از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست، عنوان کرد: ۳۰ تا ۴۰ درصد از گوشتهای وارداتی گرم را چربی تشکیل میدهد و گوشتهای بسته بندی شده وارداتی نیز وضعیت بدتری دارند و تا ۶۰ درصد برخی از آنها را ناخالصی و استخوان تشکیل میدهد.
افشاگری درباره گوشتهایی که مردم میخرند
عسکری با تاکید بر اینکه یکی از مشکلات تولیدکنندگان گوشت مرغ و تخم مرغ عدم تامین نهادههای دامی خصوصا کنجاله سویا است، عنوان کرد: در نشست امروز مقرر شد وزارت جهاد کشاورزی و دستگاههای متولی کنجاله مورد نیاز مرغداران را تامین کند.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه در حوزه مدیریت ضعیف عمل شده است، ادامه داد: بسیاری از دامداران از ماههای قبل اعلام آمادگی میکردند که قصد فروش دام مازاد خود به صورت تضمینی هستند، قبل از آغاز فصل بهار میتوانستیم دام مازاد تولیدکنندگان را خریداری کنیم.
عسگری افزود: گوشت شقه گوسفند وارداتی در این میدان با نرخ هر کیلوگرم 235 هزار تومان توزیع میشد، علی رغم تخصیص ارز نیمایی به واردات گوشت متاسفانه نظارت کافی بر روی گوشت های وارداتی صورت نگرفته بود و از کیفیت مطلوبی برخوردار نبودند.
محمد جواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در جریان این نظارت میدانی، گفت: به منظور تامین نیاز بازار داخلی وزارت جهاد کشاورزی اقدام به واردات کرده اما کیفیت گوشت گوسفندی وارداتی عرضه شده در مشیادین میوه و تره بار مناسب نیست و باید نظارت بیشتری بر کیفیت محصولات وارداتی که با استفاده از ارز نیمایی وارد میشوند صورت بگیرد. زیرا گلایه مردم را به همراه دارد
نماینده داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در گفتوگو با رئیس سازمان دامپزشکی کیفیت گوشت وارداتی را نامناسب اعلام کردم که وی نیز این موضوع را تایید کرد و نظارت مناسبی بر روی این موضوع صورت نگرفته است.