باشگاه خبرنگارانا: تحقیقات نشان داده مصرف ویتامین های B,C و ویتامین k در کاهش علائم حساسیت نقش موثری دارد.
نصیر دهقان پژوهشگر و پزشک طب سنتی گفت: آلرژیها یا حساسیت های فصلی، یکی از شایع ترین انواع آن ها است که بسیاری از افراد در فصل بهار و پاییز مبتلا میسازد. بررسی الگوی تغذیه ای افراد و الگوی زندگی، میزان خواب و بیداری و استرس های روزانه فرد در درمان حساسیت فصلی باید مورد توجه قرار بگیرند.
وی گفت: آلرژیها معمولاً در دوران کودکی شروع میشوند، البته ممکن است در هر سن دیگری نیز آغاز شوند. میزان حساسیتها با افزایش سن کاهش مییابند، ولی ممکن است بعدها مجدداً عود کنند.
وی افزود: افرادی که به حساسیت فصلی دچار شده اند و یا سابقه ابتلا به آن را دارند، بهتر است از سیگار، انواع ادویهها، غذاهای تند و بودار، خوراکیهای فرآوریشده و غذاهای سرخکردنی دوری کنند.
نتیجه مطالعات نشان می دهد مصرف ویتامین های B، C و K می تواند در کاهش علائم حساسیتی موثر باشد؛ هم چنین استفاده از گیاهانی مانند بادرنجبویه، زردچوبه، شاه تره و دارچین نیز در کاهش علائم موثر هستند.