جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 25 مهر 1401     
ایران با مشارکت کدام کشور استارلینک ملی می‌سازد؟

 خبرآنلاین: «مشابه استارلینک » این پروژه ای بزرگ است که نیاز به چندین هزار ماهواره کوچک کمتر از ۵۰ کیلو گرمی دارد که باید در مدار ارتفاع کم از زمین قرار بگیرند و حسین سالاریه می گوید اگرچه در طول دو یا سه سال امکان پذیر نیست اما دولت با حمایت از شرکت های خصوصی و دانش بنیان به دنبال آغاز و تکمیل زنجیره اش است. اما نکته مهم این است که این اینترنت ماهواره ای ملی با مشارکت خارجی صئرت خواهد پذیرفت.

ایران با مشارکت کدام کشور استارلینک ملی می‌سازد؟
 
 سالاریه درصحبت هایش گفته است:« به زودی شرکت‌های داوطلب تشخیص داده می‌شوند و دولت حمایت از آنها را بر عهده خواهد گرفت تا در نهایت بتوانند ماهواره‌هایی برای ارائه خدمات پهن باند بسازند. به گفته‌ی او، ساخت منظومه ماهواره‌ای در کشورمان به صورت انفرادی جلو نمی‌رود و برای این که هدف مذکور محقق شود باید ارتفاعات چند صد کیلومتری و چندین هزار ماهواره در نظر گرفته شود.»
 
البته به عقیده رئیس سازمان فضایی ایران شرکت‌های خصوصی به تنهایی نمی‌توانند منظومه ماهواره‌ای بسازند و باید شرکت‌های بین‌المللی کشورهای همسایه نیز در کنسرسیوم بین المللی که برگزار می‌کنیم، شرکت نمایند. اما این شرکت های بین المللی کشورهای همسایه کدام کشور ها خواهند بود؟ در همسایه های جنوبی که امارات با کمک چین و البته اروپایی ها به سرعت در حال توسعه توان فضایی خود است اما کشورهای عربی از همین حالا تقریبا قراردادهای همکاری با استارلینک را بسته اند.
 
در میان همسایگان شمالی اما تجربه موفق کشورهای قزاقستان و روسیه در تجربیات فضایی و همچنین همکاری مشترک با روسیه در ساخت و پرتاب ماهواره مخابراتی خیام به مدار زمین از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان ، نشان داد کشورمان در فکر توسعه همکاری های فضایی با همسایه شمالی است. روسیه هم البته در جنگ با اوکراین از اینترنت ماهواره ای ایلان ماسک لطماتی خورد و حتی این سرمایه دار آمریکایی را تحدید به انفجار سفنیه هایش با موشک های بالستیک در جو زمین کرد.
 
سالاریه اما صراحتا از اینکه کدام کشور همسایه در این کنسرسیوم فضایی برای اینترنت ماهواره ای در کنار ایران خواهد بود سخنی به میان نیاورده است.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: