جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 18 مهر 1401     
ادویه‌ای ترش برای کاهش مصرف نمک

 عصرایران: سماق، یکی از ادویه‌های محبوب و پرکاربرد است که طعم ترش‌مزه آن نیاز به استفاده از نمک را کاهش می‌دهد.

 همچنین، سماق خواص درمانی بسیاری دارد و پیش از آنکه به‌‌عنوان چاشنی غذاها استفاده شود، به‌عنوان ماده موثر در بهبود بسیاری از مشکلات کاربرد داشته است.
 
سماق به‌دلیل تاثیرات ضدالتهابی در تسکین درد توصیه می‌شود. در واقع، سماق حاوی آنتوسیانین ها، تانین‌ها و فلاونوئیدهاست که مکانیسم التهاب در بدن را متوقف می‌‌کنند. وجود این ترکیبات در کنار اسید گالیک باعث شده که سماق تاثیر آنتی‌اکسیدانی قابل‌توجهی داشته ‌باشد. آنتی‌اکسیدان‌ها با مولکول‌های موسوم به رادیکال‌های آزاد که تحت‌تاثیر شرایط مختلف به‌وجود می‌آیند، مقابله می‌کنند. رادیکال‌های آزاد زمینه‌ساز بروز پیری سلولی و مشکلاتی مانند سرطان، ام‌اس، آسم، دیابت، آرتروز و... هستند.
 
تانین موجود در سماق خواص ضدباکتری و ضدانگلی دارد و برای حفظ سلامت پوست، تسریع جراحات و مقابله با عفونت‌ها موثر است. این ادویه خوش‌طعم منبع غنی از فیبرهای غذایی است که نقش اساسی برای بهبود گوارش و عملکرد روده‌ها دارند. البته به‌رغم فواید سماق نباید در مصرف آن زیاده‌روی کرد زیرا می‌تواند زمینه‌ساز اختلالات و آسیب‌های گوارشی و کلیوی شود.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: