جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 11 خرداد 1393     
احتمال اختصاص یارانه مجدد شیر

ایسنا: حسن رکنی در حاشیه بازدید از بیست و یکمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته (ایران آگروفود ۲۰۱۴) اظهار کرد: همانگونه که دولت در سال گذشته با تصویب و اختصاص یارانه شیر از تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان حمایت کرد، رویکرد جدید برای سال جاری همین‌گونه ادامه پیدا خواهد کرد و اگر یارانه شیر مجددا در سال جاری استمرار یابد، افزایش قیمتی نخواهیم داشت و از تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان حمایت می‌شود.

وی افزود: اگر یارانه شیر در سال جاری ادامه پیدا نکند افزایش قیمت شیر در سال جاری شیب ملایمی را تجربه می‌کند چراکه یکی از سیاست‌های دولت افزایش سرانه‌ مصرف شیر و لبنیات است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام خاطر نشان کرد: از 300 میلیارد تومان یارانه اختصاص‌یافته در سال گذشته تاکنون 200 میلیارد تومان آن پرداخت شده و مابقی آن نیز در حال انجام مراحل اداری برای پرداخت است؛ گرچه سال گذشته اعتبار یارانه شیر خام به وزارت تجارت داده شد و این وزارتخانه با هماهنگی با معاونت امور وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه دامداران در استان‌های کشور این یارانه را پرداخت کرد.

تفاهم با فرانسوی‌ها برای اصلاح ژنتیکی بز‌های شیری

رکنی گفت: وزیر جهاد کشاورزی در سفر اخیر خود به فرانسه برای اولین‌بار پس از 35 سال با وزیر کشاورزی این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد که براساس این مذاکرات و ادامه‌ آن در این نمایشگاه بین‌المللی که شرکت‌های فرانسوی در این نمایشگاه حضور داشتند مقرر شد با واردات پایه‌های ژنتیکی بز‌های شیری که ویژگی‌های مناسبی از نظر شیرآوری و بهره‌وری بالای تولید دارند بتوانیم اصلاح ژنتیکی را روی بزهای شیری ایرانی انجام دهیم.

برنامه صادرات مستمر محصولات پروتئینی در سال جاری

وی گفت: برای حمایت از تولید‌کنندگان مرغ‌های گوشتی و تخم‌گذار نیز در صدد هستیم منافع تولید‌کنندگان و مصرف‌کنندگان را در کنار هم در نظر بگیریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام ادامه داد: در هر ماه 10 هزار تن گوشت مرغ و 10 هزار تن تخم‌مرغ مازاد مصرف در کشور تولید می‌شود که وزارت جهاد کشاورزی درصدد است ضمن در نظر گرفتن بخشی از این تولید مازاد به عنوان ذخیره استراتژیک شرکت پشتیبانی دام، مابقی این محصولات مازاد را به کشور‌های همسایه صادر کند و در این راستا صادرات این محصولات به هشت کشور همسایه از جمله عراق در حال انجام است.

رکنی تاکید کرد: تولید‌کنندگان مرغ گوشتی باید ساختار تولید خود را به گونه‌ای تغییر دهند تا وزن لاشه مرغ بیش از حد افزایش پیدا نکند چراکه افزایش بیش از حد وزن هر عدد مرغ باعث می‌شود هزینه‌های تولید‌کنندگان به همان نسبت افزایش پیدا کند و در این شرایط تولید برای تولید‌کنندگان صرفه‌ اقتصادی نخواهد داشت اما اگر مرغداران ضمن افزایش بهره‌وری در تولید، هزینه‌هایشان را کاهش دهند می‌توان امیدوار بود که مرغ ایرانی در بازار قابل رقابت شود.

بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین آلات و صنایع وابسته (ایران آگروفود ۲۰۱۴) تا فردا 12 خرداد‌ در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران ادامه دارد.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: