جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 14 شهريور 1400     
افتتاح اولین خانه امداد در منطقه۱۳

 به گزارش اخبار مناطق 22 گانه تهرانی نیوز،عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مراسم افتتاح اولین خانه امداد شهرداری منطقه۱۳با بیان اینکه تحول و توانمندسازی محلات از اهداف طرح خانه‌های امداد محله است، گفت: افراد باید در این طرح به صورت جمعی توانمند شوند.

در راستای تحول و توانمندسازی محلات، اولین خانه امداد شهرداری منطقه۱۳ با حضور علی آقامحمدی مدیرگروه اقتصادی دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، ناصر امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، مجتبی شکری شهردار منطقه۱۳، سعادتی شهردار منطقه۱۲، حسینی مدیر آموزش و پرورش منطقه۱۳، سیدابوالفضل پرپنجی مدیرکل امداد امام خمینی(ره) استان تهران و جمعی از مسئولین و مدیران شهری در محله شهید اسدی افتتاح شد.
 
علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در این مراسم با بیان اینکه تحول و توانمندسازی محلات از اهداف طرح خانه‌های امداد محله است گفت: افراد باید در این طرح به صورت جمعی توانمند شوند.
 
او با بیان اینکه همه نهادها و یاران انقلاب اسلامی در این طرح حضور خواهند داشت، گفت: مهمترین کار در راه‌اندازی خانه‌های امداد موضوع اخلاص است و باید با اخلاص وارد کار شویم.
 
آقامحمدی رسیدگی به نیازمندان و برطرف کردن آسیب‌های اجتماعی را از اهداف این طرح بر شمرد و افزود: وظیفه خانه‌های امداد شناسایی و برداشتن موانع برای کمک به نیازمندان است.
 
وی افزود: هم اینک طبق بررسی ها ۲۰۲۰ محله محروم در کشور شناسایی شده که با همکاری دستگاهای عضو طرح توانمندسازی محله مشکلات آنها رسیدگی خواهد شد.
 
عدالت اجتماعی در توجه به محلات کم برخوردار شهر
 
ناصر امانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در این مراسم ضمن تقدیر از شهردار منطقه۱۳ در کاهش محرومیت از محلات کم برخوردار این منطقه گفت: مهمترین محور ما در شورای ششم بحث عدالت اجتماعی است و در بحث عدالت اجتماعی، اولویت جدیدمان توجه به مناطق محروم و کم برخوردار شهر تهران است و طبق برآوردی که انجام دادیم حدود ۷۰ تا ۱۰۰ محله کم برخوردار و محروم در شهر تهران وجود دارد.
 
او با بیان اینکه به مناطق محروم و یا فاصله بین شمال و جنوب تهران از منظرهای مختلف می‌توان به موضوع نگاه کرد، تاکید کرد: فقر اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و آموزشی، فقر در زیرساخت‌ها و عدم برخورداری از سرانه هفتگانه از جمله مصادیق محرومیت در مدیریت شهری هستند.
 
عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: بین ۷۰ تا ۱۰۰ محله کم برخوردار داریم که البته وضعیت‌شان مشابه هم نیست .این محلات از اولویت‌های ما هستند و همه امکاناتی که در اختیار مدیریت شهری است را برای این کار بزرگ و اساسی به کار گرفته و با تمام توان در خدمت ستاد طرح توسعه و تحول اجتماع محور محلات کم برخوردار هستیم.
 
ساماندهی و توانمندسازی محلات با رویکرد ارزشگرایی
 
مجتبی شکری شهردار منطقه۱۳ نیز در آیین افتتاح اولین خانه امداد این منطقه گفت: محلات صفا، زاهد گیلانی و شهید اسدی از محلات کم برخوردار این منطقه هستند و ما همواره با نگاهی جهادی در جهت کاهش مشکلات این محلات فعالیت می کنیم.
 
او افزود: رویکرد ارزشگرایی در برخورد با این محلات می‌تواند راهگشا برای تضمین مسیر برنامه ریزی شده برای ساماندهی و توانمندسازی محلات کم برخوردار باشد.
 
او با بیان اینکه روابط مدیران شهری منطقه با شهروندان به صورت دوسویه و مشارکتی است، افزود: اعتمادسازی و بهره گیری از ظرفیت های مردمی در خدمت رسانی و توانمندسازی محلات در دستور کار قرار گرفته که یقینا نفع و خیر و برکات آن باقیات صالحاتی برای همه ما خواهد بود.
 
در پایان این مراسم و با حضور مسئولین در سرای محله شهید اسدی اولین خانه امداد منطقه۱۳ به طور رسمی افتتاح شد که توانمند سازی نیازمندان با حفظ تکریم و ایجاد درآمد ثابت برای آنان در قالب سه رکن اساسی شامل ایجاد اشتغال، تامین مسکن و فرهنگ سازی در اولویت کارهای این خان



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: