«آرمان ملی» با فیاض زاهد استاد دانشگاه و فعال سیاسی اصلاحطلب به گفتگو پرداخته است که میخوانید.
بخشی از این گفتگو:
ظهور پدیدهای به نام کلاب هاوس و گفت وگوی چهرههای درون و برون کشور با یکدیگر و تمرین کردن نوعی از مدارا برای گفت و گو و احترام به باورها و سلایق یکدیگر و از طرفی حجم مشکلات داخلی و بینالمللی ضرورت نوعی همراهی حداقل به صورت شکلی را برای اینکه به تحولات جاری مشروعیت ببخشد سبب شده تا این اتفاق رخ دهد. البته من فکر میکنم بخشی هم به سلیقه آقایرئیسی باز میگردد که تلاش میکند واقعا از خودش یک چهره معتدل و فراجناحی نشان بدهد و خیلی هم علاقهمند نیست که صرفا در زمین جبهه پایداری بازی کند.
تجربه دولت احمدینژاد و آن مسائلی که بر این کشور گذشت باعث میشود آنهایی که در پشت پرده صحنه گردان هستند و خود آقای رئیسی به هیچ عنوان دست به انتخابهای ریسکی نزند و آنهایی که در دوره احمدینژاد نیز وکیل و وزیر شده بودند خودشان رزومه و سابقهای دارند و لذا من از این بابت نگران نیستم.
من فکر میکنم که تصمیم در خصوص آقای روحانی در سطوح بالاتری گرفته میشود و به نظر میآید که با توجه به شتاب تحولات و لرزان بودن حوزه سیاست و امنیت در کشور با آقای روحانی برخورد خاصی صورت نخواهد گرفت و وی جذب سیستم خواهد شد. البته یکی از جاهایی که میتوان برای آقای روحانی در دوره پسا ریاست جمهوری در نظر گرفت حضور در مجمع تشخیص مصلحت نظام مثل سایر روسای جمهور است.