رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با اشاره به رشد 240درصدی ورود گردشگران اروپایی در 45روز اول سال جاری نسبت به سال گذشته گفت: رویکرد دولت نسبت به توسعه گردشگری و کمک به این بحث بسیار مثبت است.
روابط عمومی و اطلاع رسانی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، مسعود سلطانی فر درنشست هم اندیشی فعالان بخش خصوصی صنعت گردشگری که با حضور حجه الاسلام و المسلمین سید محمود علوی وزیر اطلاعات، جمعی از فعالان صنعت گردشگری و نمایندگان تشکلهای حوزه گردشگری در مجموعه فرهنگی تاریخی نیاوران برگزار شد با اشاره به اینکه رویکرد مثبتی در رابطه با گسترش گردشگری در جمع دولتمردان تدبیر و امید وجود دارد، افزود: طی ماههای گذشته 7 تفاهم نامه بین سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با دستگاههای مختلف در راستای شفاف سازی و تبیین همکاریها منعقد شده است.
وی در ادامه به روند رو به رشد گردشگری خارجی در کشور اشاره کرد و گفت: از تاریخ 20 فروردین تا 20 اردیبهشت سال جاری گردشگران اروپایی که با تور وارد کشور شده اند 240 درصد نسبت به زمان مشابه سال گذشته افزایش داشته و تا 6 ماه آینده ظرفیت اقامتی بیشتر هتلهای 5 و 4 ستاره شهرهای اصفهان، شیراز، یزد و کاشان تکمیل است.
سلطانی فر رویکرد گسترش تعامل با سایر کشورهای دنیا، اجرای سیاست تشنج زدایی دولت تدبیر و امید و قبول حقوق حقه ایران در استفاده از فناوری هسته ای را سه عامل اصلی اشتیاق گردشگران اروپایی برای سفر به کشورمان دانست و تصریح کرد: 99 درصد توریستهایی که به ایران سفر میکنند وقتی با فرهنگ و فضایی غیر از آنچه شنیده اند روبرو میشوند مروج و مبلغ کشور ما میشوند.
معاون رئیس جمهور خاطر نشان کرد: ورود گردشگران به ایران از جهات مختلف سودآور است ولی کمبود امکانات و زیرساختهای استاندارد از جمله مشکلاتی است که با ورود حجم انبوه گردشگران خارجی با آنها مواجه میشویم و از سوی دیگر گسترش صنعت گردشگری، به رخ کشیدن هویت و تمدن، دستاوردهای اقتصادی و ایجاد اشتغال زمینههای سود و منفعت کشور از ورود گردشگران خارجی را فراهم میکند.
وی در پایان با تاکید بر رویکرد مثبت رئیس جمهور و اعضای دولت تدبیر و امید نسبت به صنعت گردشگری گفت: برگزاری نشستی در این سطح و با حضور وزیر اطلاعات که در تاریخ پس از انقلاب اسلامی بی سابقه است بیانگر نگاه خوب دولت به گسترش و توسعه صنعت گردشگری است.
گفتنی است در پایان این نشست نمایندگانی از سرمایه گذاران صنعت گردشگری، جامعه تورگردانان ایران، جامعه هتلداران ایران، کانون صنفی راهنمایان و تشکلهای مرتبط با بخش گردشگری به ارائه نظرات و درخواستهای خود پرداختند.