جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 30 آذر 1399     
لزوم تامین هرچه زودتر واکسن کرونا در کشور

 فوق‌ تخصص ICU بیمارستان مسیح‌ دانشوری تهران با اشاره به تاثیر محدودیت ها و مداخلات بر کاهش و قطع زنجیره شیوع کرونا، گفت: هر نوع اعمال محدودیت با هدف کاهش ترددها می‌تواند میزان مبتلایان به کرونا و در نهایت چرخش ویروس را کمتر کند.

دکتر محمدرضا هاشمیان - استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اثرگذاری محدودیت‌ها و پروتکل‌های کرونایی چند هفته گذشته بر کاهش آمار ابتلا و مرگ و میرها، عنوان کرد: طی چند روز اخیر همچنین شاهد کاهش مراجعات سرپایی و نیاز به آی سیو در بسیاری از بیمارستان‌ها بوده‌ایم.
 
وی همچنین از وضعیت رضایت‌بخش آی سی یوها در مقایسه با ماه‌های گذشته خبر داد و گفت: روند درمان کرونا نسبت به روزهای ابتدایی شیوع کاملا در کل کشور متفاوت شده و امروز درمان‌های منظم و منسجم‌تری به بیماران ارائه می‌شود؛ به گونه‌ای که در حال حاضر نسبت آمار مرگ و میر به موارد تشخیص داده شده کاهش پیدا کرده است.
 
تاثیر محدودیت ها و مداخلات بر کاهش و قطع زنجیره شیوع کرونا
 
وی با بیان اینکه همچنین کاهش آمار ابتلا نشان دهنده تاثیر محدودیت‌ها در کاهش بار بیماری و اپیدمی است، گفت: انجام مداخلات سخت گیرانه و اعمال محدودیت‌ها برای کاهش و قطع زنجیره شیوع کرونا راه حل مناسبی برای کنترل بیماری است و ای کاش این نوع محدودیت‌ها از همان ماه‌های اول که بارها از سوی متخصصان درخواست شده بود به صورت ساعتی، هفتگی و یا انتهای هفته‌ها اعمال می‌شد.
 
این عضو هیئت علمی دانشگاه با تاکید بر اینکه تداوم محدودیت‌ها در روزها و ماه‌های آینده کمک کننده خواهد بود، ادامه داد: در کل دنیا ثابت شده هر نوع اعمال محدودیت با هدف کاهش ترددها می‌تواند میزان مبتلایان به کرونا و در نهایت چرخش ویروس را کمتر کند.

پرهیز از دورهمی‌های خانگی
 
این پزشک متخصص همچنین با بیان اینکه بر اساس مطالعات صورت گرفته دورهمی‌های کوچک خانگی به عنوان یکی از عوامل خطر در شیوع بیشتر بیماری معرفی شده‌اند، گفت: بنابراین پرهیز از دورهمی‌های کوچک به بهانه‌های مختلف می‌تواند به کاهش بار بیماری و پیشگیری از ابتلاهای خانوادگی اثرگذار باشد.
 
وی پرهیز از برگزاری دورهمی‌های یلدایی در شرایط کرونا را به منزله احترام به بزرگترها و سالمندان دانست و گفت: از آنجا که سالمندان جزو گروه‌های پرخطر محسوب می‌شوند، لذا امسال برای احترام به سالمندان و در جهت حفظ سلامت و جانشان باید از دیدار فیزیکی به مناسبت یلدا اجتناب کنیم.
 
خطر کرونا همچنان ادامه دارد
 
هاشمیان همچنین با تاکید بر ضرورت تداوم محدودیت‌های کرونایی در روزهای آینده و به شکل موجه، اظهار کرد: محدودیت‌ها باید به گونه‌ای تداوم داشته باشد که نه افراد از نظر اقتصادی متضرر شوند و نه سلامت جامعه مجددا به خطر بیافتد، چراکه لغو ناگهانی محدودیت‌ها می‌تواند مجددا به شیوع بیشتر و افزایش بار اپیدمی منجر شود.
 
این فوق تخصص آی سی یو با بیان اینکه خطر کرونا همچنان ادامه دارد، گفت: مردم و مسوولان نباید کاهش بار بیماری را به منزله اتمام خطر و عادی انگاری شرایط تلقی کنند؛ چراکه در این صورت قطعا زمستان سختی را پیش رو خواهیم داشت.
 
شرایط بیماری در زمستان دشوارتر است
 
وی با بیان اینکه زمستان سال گذشته دنیا و کشور ما درگیر این بیماری شدند، گفت: در زمستان و فصل سرد سال به دلیل شیوع و افزایش انواع بیماری‌های تنفسی و ریوی، شرایط دشوارتر و غافلگیرکننده‌تر بوده و بخصوص افراد دارای ریسک خطر بیشتر یعنی سالمندان و افراد دارای بیماری‌های زمینه‌ای یا دارای مشکلات ریوی و سایر عفونت‌ها باید بیش از پیش مراقب باشند.
 
هاشمیان تاکید کرد: باید همچنان نگران روزهای سرد و پرمخاطره‌تر زمستان باشیم و محدودیت‌ها و پروتکل‌ها را همچنان رعایت کنیم؛ چراکه بیماری و اپیدمی همچنان فعالانه در حال چرخش در جامعه بوده و هر روز ممکن است خودمان یا اطرافیان دچار این بیماری شویم.
 
اخذ سیاست‌های واحد و شفاف برای نحوه ورود و زمان تزریق واکسن
 
این فوق تخصص آی سی یو در پایان با تاکید بر اینکه تهیه و تزریق هرچه‌ سریع‌تر واکسن جهت مصون‌سازی کادر درمان و عموم مردم یک مطالبه عمومی است، گفت: هر چه زودتر واکسن به دست ما برسد، با خسارت های جانی کمتری از این بحران خارج می‌شویم. بنابراین امیدواریم با آمدن واکسن هر چه سریع‌تر شاهد کاهش بسیار شدید آمار ابتلا و مرگ و میرها در کشور باشیم.
 
وی همچنین بر اخذ سیاست‌های واحد و شفاف برای نحوه ورود و اعلام زمان تزریق واکسن از سوی سیاستگذاران حوزه درمان تاکید کرد.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: