جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 17 شهريور 1399     
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران :
کمتر از 10 درصد از آبیاری فضای سبز شهر از محل پساب‌هاست

به گزارش گروه پارلمان شهری تهرانی نیوز،رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به آبیاری فضای سبز شهر توسط 400 حلقه چاه در تهران، گفت: کمتر از 10 درصد از آبیاری فضای سبز از محل پساب‌هاست.

زهرا صدراعظم نوری در مراسم افتتاح همزمان سه پروژه سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با تاکید بر لزوم توجه شورا و شهرداری تهران به اقدامات زیربنایی و زیرساختی در دوره پنجم مدیریت شهری اظهار کرد: رویکرد این دوره مدیریت شهری انجام اقدامات زیرساختی و مقابله با چالش‌ها و رفع معضلات شهری به جای پرداختن به کارهای شعاری بوده تا از این مسیر مردم تهران از این اقدامات بهره‌مند شوند و مشکلات مردم کاهش پیدا کند. برهمین اساس در حوزه پسماند و فضای سبز شهر تهران اقدامات بسیار اثرگذاری انجام شده است.
 
وی ادامه داد: از جمله این اقدامات تفاهم نامه شهرداری تهران و وزارت نیرو جهت تامین منابع آبی برای آبیاری فضای سبز تهران از محل پساب‌ها بوده است. بی‌تردید آب خام به عنوان سرمایه ارزشمند شهر باید جهت مصارف شرب و ضروری مورد استفاده قرار گیرد و آبیاری فضای سبز از طریق پساب‌ها انجام شود. در حال حاضر 400 حلقه چاه در تهران وجود دارد که آبیاری فضای سبز به وسیله آنها انجام می‌شود بدین ترتیب کمتر از 10 درصد از آبیاری فضای سبز از محل پساب‌هاست و هفت میلیون مترمکعب از طریق پساب و مابقی از طریق آب خام انجام می‌شود.
 
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران تاکید کرد: براساس توافق‌نامه میان شهرداری و وزارت نیرو در افق سال 1410 مقرر شده 60 درصد آبیاری فضای سبز شهر تهران از محل پساب‌ها باشد.
 
نوری ادامه داد: اقدام زیرساختی دیگر توافق شهرداری با جهاد کشاورزی است که طی آن 30 سال بهره‌برداری از منابع طبیعی شهر تهران به شهرداری تهران سپرده می‌شود اراضی که در مناطق 4، 13، 20 و 22 می‌تواند تاثیر بسزایی در فضای سبز شهر تهران داشته باشد.
 
رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود به طرح جامع مدیریت پسماند به عنوان یکی دیگر از اقدامات زیرساختی اشاره کرد و افزود: تقریبا ظرف دو سال اخیر مطالعات این طرح انجام شده و تا آبان‌ماه امسال مراحل اجرایی آن آغاز خواهد شد. طرح کاپ برشی از طرح جامع است که مدیریت پسماند در تهران آن را با جدیت دنبال می‌کند. امروز رویکرد متفاوتی با استفاده از امکانات، تجهیزات و بکارگیری شیوه‌ی نوین و روش‌های هوشمند سازی برای ارائه‌ی خدمات به شهروندان تهرانی به کار گرفته شده است. در حوزه پسماند تفکیک و بازیافت و افزایش ظرفیت بازیافت پسماندهای ساختمانی و تبدیل به شن و ماسه از اقدامات خوبی است که در حال انجام است البته همه این موارد نیازمند مشارکت جدی شهروندان است.
 
نوری تاکید کرد: باید اطلاع رسانی و آموزش صحیح به شهروندان انجام شود تا شاهد مشارکت خوب آنها باشیم. امروز شهر تهران به شدت آزرده از کودکان کار، زباله گردی و افرادی است که با سن کم تا کمر درون مخازن زباله خم می‌شوند و زباله گردی می‌کنند. امیدوارم با انجام این کارهای اصولی ، چنین صحنه‌هایی را از شهر حذف کنیم. قطعا تکمیل این چرخه رضایت‌مندی بیشتر مردم را به همراه خواهد داشت.
 
وی ادامه داد: امکان رصد این فرآیند قدرت نظارت را افزایش می‌دهد. امروز یکی از مواردی که شهر را اذیت می‌کند پسماند خشکی است که قابل بازیافت نیست. اگر تنها در یک بازه یک ماهه مسیل‌ها و جوی‌ها را لایروبی نکنند حجم زیادی از این زباله‌ها جمع خواهد شد و در این مسیل‌ها باقی می‌مانند لذا باید تولید کنندگان این مواد مشارکت جدی‌ در این چرخه داشته باشند تا آسیب‌های این مواد به محیط زیست به حداقل برسد.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: