جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 14 ارديبهشت 1393     
دیابتی‌ها از دارچین غافل نشوند

جام جم: تحقیقات زیادی تاثیر دارچین در کاهش قند خون را نشان داده است. به بیماران دیابتی، بویژه دیابت نوع اول توصیه می‌شود مقدار بیشتری دارچین در رژیم غذایی روزانه خود استفاده کنند. این گیاه سوخت و ساز بدن را افزایش داده و در کاهش چربی خون نیز مفید است.

این ادویه خوشبو دارای خاصیت گرم است. نوشیدن دمکرده دارچین یا مخلوط دارچین و زنجبیل در درمان سرماخوردگی و نیز رفع علائم آنفلوآنزا بسیار مفید است. این ادویه خاصیت تب بر نیز داشته و مصرف آن باعث پایین آمدن تب می‌شود.

دارچین، باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود، اضافه کردن دارچین به غذا به هضم غذا کمک می‌کند، همچنین این گیاه در درمان نفخ روده نیز بسیار مفید است، بویژه اگر همراه با سیاهدانه و زیره استفاده شود.

دارچین، آرا‌م‌بخش بسیار خوبی است و به کسانی که از استرس و اضطر‌اب رنج می‌برند، توصیه می‌شود روزانه یک یا دو فنجان چای دارچین میل کنند. غیر از اثر شادکنندگی آن، این گیاه خاصیت شل‌کنندگی دارد و باعث بهبود کیفیت خواب نیز خواهد شد.

استفاده از دارچین چه به صورت خوراکی و چه به صورت موضعی باعث کاهش دردهای عضلانی می‌شود.

همچنین نوشیدن چای دارچین و نبات می‌تواند در کاهش درد قاعدگی نیز موثر باشد. این ادویه در افزایش قوای جنسی نیز مفید بوده و می‌توان آن را در درمان بی‌میلی جنسی یا انزال زودرس توصیه کرد.

دارچین خاصیت ضدمیکروبی نیز دارد و می‌توان در درمان بیماری‌های عفونی از آن استفاده کرد. همچنین دارچین خاصیت تقویت سیستم ایمنی و اثرات ضدالتهابی دارد و می‌توان آن را در هنگام بیماری‌های مزمن یا التهابی استفاده کرد. به‌عنوان مثال، نوشیدن چای دارچین در بیماری‌های التهابی مفاصل کمک‌کننده است.

غرغره کردن دمکرده دارچین نیز در درمان التهاب دهان و دندان و بیماری‌های لثه یا آفت مفید است. برخی مطالعات، اثرات مثبت دارچین در کاهش فشار خون و کلسترول را نشان می‌دهد.

به کسانی که آسپرین مصرف می‌کنند توصیه می‌شود از مصرف مقادیر زیاد دارچین خودداری کنند، زیرا باعث افزایش خونریزی می‌شود. در دوران حاملگی نیز دارچین باید با احتیاط مصرف شود.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: