فارس: غلامرضا کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب سنتی زعفران تمایل و نفوذ مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش میدهد. همچنین مصرف آن شادیآور بوده و تقویتکننده قلب است.
وی ادامه داد: بزرگان طب سنتی توصیه میکنند که در ترکیب داروهای مورد استفاده برای بیماران قلبی زعفران اضافه شود تا هدایت و نفوذ دارو به قلب بهتر انجام شود.
کرد افشاری گفت: از دیدگاه طب جدید زعفران از افزایش کلسترول و تری گلیسرید و چربی بد خون جلوگیری می کند و از رسوب آنها در عروق ممانعت میکند.
این متخصص طب سنتی ادامه داد: همچنین در بیمارانی که دچار حملات قلبی شدهاند، زعفران اندازه، محلی که گرفتگی خون در قلب را کاهش داده و از آسیب در عضله قلب جلوگیری میکند.
وی ادامه داد: زعفران همچنین عملکرد بطن چپ قلب را در مواجهه با عوامل آسیب رسان حفظ میکند و اثرات ضد فشار خون زعفران نیز به اثبات رسیده است.