فارس: افزایش مصرف میوهها و سبزیجات یک راه ساده و سالم است که باعث کاهش مصرف کالری روزانه میشود؛ برای سالم ماندن بهتر است در هر وعده غذایی یا میان وعدهها از این سبزیجات استفاده کنیم.
خیار:
نصف خیار حدود 20 کالری دارد و 98 درصد آن آب است، خیار حاوی فیبر، پروتئین، ویتامین A، C، K، امگا3، امگا6، B5، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، منگنز و فیتواسترول است.
خیار خواص ضد سرطانی دارد، بوی بد دهان را از بین میبرد، برای پوست، مو و ناخن مفید است، باعث کاهش کلسترول، بهبود دیابت و نقرس میشود، ادرار آور است، به کاهش وزن کمک میکند و چربی سوز خوبی است.
گوجه فرنگی:
یک گوجه فرنگی متوسط دارای 25 کالری است و سرشار از آب و فیبر است، گرسنگی را کاهش میدهد و میتوان به صورت پخته و خام خورد.
گوجه فرنگی از سکته مغزی جلوگیری میکند، برای پوست، پروستات، تسکین دردهای عصبی، رفع بیاشتهایی، درمان یبوست، تورم دهان، درد مفاصل، روماتیسم، تصفیه خون و بیماریهای عفونی مفید است؛ آب گوجه فرنگی ادرار آور است و به هضم غذا و مواد نشاستهای کمک میکند.
گوجه فرنگی دارای ویتامین A، B، C، و K است، مواد معدنی مانند کلسیم ، فسفر و آهن دارد و انرژی بدن را تأمین میکند.
کرفس:
هر شاخه کرفس یک تا 2 کالری دارد، تمیز کننده کلیه و مثانه است، مانع سنگ کلیه یا آلودگی میکروبی و درد میشود، ضمن اینکه بوی بد دهان را از بین میبرد.
کرفس تقویت کننده معده و اعصاب است و به سوختن چربی و کاهش وزن نیز کمک میکند.
کاهو:
کاهو انواع مختلف دارد، هر برگ کاهو دارای 2 کالری است و غنی از ویتامین ث، پتاسیم و فیبر است، ضمن اینکه این گیاه خواب آور و ضد نفخ است.
تربچه:
10 عدد تربچه دارای 7 کالری است، غنی از مواد معدنی است، طعم آن کمی تند است، باعث هضم غذا شده و موجب لاغری میشود.
تربچه خواص دارویی دارد، برای درمان یرقان، نقرس و روماتیسم مفید است و باعث دفع سنگهای صفراوی میشود، ضمن اینکه برای از بین رفتن نفخ معده مفید است؛ تربچه درد را تسکین میدهد، معده را پاک میکند و ادرارآور است.