جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 2 تير 1398     
درآمد دی‌جی‌های زن برای هر دورهمی

باشگاه خبرنگاران جوان: در حالی پیدا کردن دی جی برای جشن تولد و … از دانلود یک موسیقی آسان‌تر و در دسترس‌تر شده که پلیس فتا می‌گوید اتفاقات این عرصه را به شدت رصد کرده و با افراد متخلف برخورد می‌کند.

اگر یک نفر بخواهد برای برگزاری مهمانی، جشن تولد، عروسی یا هر برنامه مشابه دیگری یک خواننده یا گروه موسیقی را دعوت کند، می‌تواند با یک چرخ زدن ساده در فضای اینستاگرام به انواع و اقسام صفحه‌هایی برسد که در حال فعالیت هستند و می‌گویند مهمانی‌ها و جشن‌ها را به بهترین شکل برگزار خواهند کرد. گشت و گذار در اینستاگرام نشان می‌دهد این صفحه‌ها حسابی خودشان و کارشان را تبلیغ می‌کنند و ظاهراً کار و بارشان، سکه هم است!
 
دختران جوانی که می‌خوانند و می‌خرامند و تولد‌ها و عروسی‌هایی که دی جی‌های جوان در آن‌ها به اجرای موسیقی می‌پردازند. از شام شبانه و دوستانه‌ای که اجرای موسیقی زنده چند ساعته می خواهد تا تولد کودک و نوجوانی که خانواده اش قصد دارند تولدش را به یک اتفاق خاص بدل کنند، دی جی‌های خانگی همه این‌ها را پوشش می‌دهند. دی جی‌هایی که در میان آن‌ها آن‌ها زنان دی جی هم نقش پررنگی پیدا کرده و حالا تبدیل شده اند به ستاره‌های جشن‌های تولد و مهمانی‌های خانگی. می‌توانید صفحه‌های مجازی را ببینید که چندین هزار دنبال کننده دارند و در آن‌ها ویدئو‌ها و عکس‌هایی از اجرا‌های انجام شده دیده می‌شود.
 
میانگین نرخ خواننده زن و امکانات صوتی برای سه ساعت ۶۰۰ هزار تومان است که این نرخ برای عروسی یک میلیون تومان برای هر سته ساعت است!
 
سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی و سخنگوی پلیس فتا می گوید: ما به طور مداوم در حال رصد فعالیت‌های غیرقانونی در فضای مجازی بوده و با صفحاتی که تولیداتی مجرمانه و یا غیراخلاقی دارند، برخورد می‌کنیم. او ادامه می‌دهد: در طرح امنیت اخلاقی هم موارد بسیاری را شناسایی و طی مراحل قانونی با آن‌ها برخورد کردیم. این صفحات هم در رصد قرار گرفته و بر اساس فعالیت‌های مجرمانه شان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
 
معاون اجتماعی ناجا بعد دیگری از ماجرا را هم به میان کشیده و می‌گوید: بخش عمده‌ای از این صفحات متعلق به افرادی است که فعالیت‌هایی کلاهبردارانه دارند، قرار می‌شود در ازای دریافت مبلغی پول به عنوان بیعانه خدمات و یا کالایی را به مردم ارائه کنند، اما بعد از گرفتن پول دیگر خبری از آن‌ها نمی‌شود و پاسخگوی تعهد خود نیستند. این اتفاقات حتی در خرید لباس هم برای مردم رخ می‌دهد چه رسد به فعالیت‌هایی که بار مجرمانه هم دارند و مشخص نیست تعهدی در برابر مبلغی که دریافت می‌کنند، داشته باشند.
 
ابعاد این ماجرا، اما از یک مسأله قضایی و پلیسی فراتر می‌رود. ریشه‌های فرهنگی و اجتماعی این قبیل پدیده‌ها را باید بررسی کرد. از جامعه شناسان و روان شناسان گرفته تا علما و حوزویان و دانشگاهیان باید به بروز این ناهنجاری‌ها فکر کرده و راه درمان آن را بجویند.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: