جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: چهارشنبه، 18 بهمن 1396     
تخم مرغ چگونه به کاهش وزن کمک می‌کند؟

 

لاغری و تناسب اندام برای حفظ سلامت بدن بسیار ضروری است و می‌توانید با تغییراتی هرچند کوچک در مهمترین وعده غذایی خود به آن دست یابید.

 

باشگاه خبرنگاران: محققان دانشگاه ایالتی لوئیزیانا در آمریکا به تازگی دریافتند با اضافه کردن دو عدد تخم مرغ کامل به وعده صبحانه افراد می‌توانند در یک بازه زمانی نسبتاً کوتاه به وزن ایده آل خود دست یابند.
کارشناسان این نتایج را با بررسی بر روی دو گروه داوطلب و قرار دادن دو عدد تخم مرغ به عنوان وعده صبحانه برای یک گروه و یک دونات شکلاتی برای گروه دیگر بدست آورده اند.
افرادی که به مدت دو هفته هر روزصبح تخم مرغ مصرف کرده اند تا ۲۵ درصد بیشتر از سایرین وزن کم کرده اند.
کارشناسان اعتقاد دارند اثر لاغر کنندگی تخم مرغ به خاطر وجود مقادیر بالای پروتئین در ترکیب آن است که باعث سیر کنندگی به مدت زیاد می‌شود و در نتیجه کمتر فرد نیاز به خوردن مواد غذایی در طول روز بویژه بین زمان صبحانه تا نهار پیدا می‌کند.
براساس تحقیقات بیشترین زمانی که فرد دچار چاقی و اضافه وزن می‌شود بین بازه صبحانه تا نهار است که خوردن انواع تنقلات باعث گرسنگی بیشتر و چاقی به دنبال آن می‌شود.
افراد می‌توانند تخم مرغ را به صورت پخته، بخار پز یا نیمرو و غذا‌های تهیه شده از آن مانند املت یا پنکیک نیز درست کرده و برای اثر گذاری بیشتر به همراه سبزجاتی، چون اسفناج، کلم بروکلی، نان حاوی دانه‌های روغنی و آب میوه طبیعی مصرف کنند و پس از مدتی از تغذیه به این شیوه کاهش وزن وتناسب اندام را در خود مشاهده کنند.
کارشناسان بدترین نوع خوراکی برای وعده صبحانه را انواع کیک، شیرینی وبیسکوئیت می‌دانند که باعث تحریک اشتها و تمایل شدید به خوردن انواع خوراکی‌ها می‌شود.
همچنین در این نوع خوراکی‌ها انواع چربی‌های اشباع وجود دارد که می‌تواند در طولانی مدت باعث ابتلای فرد به انواع بیماری‌های قلبی عروقی، سکته مغزی، دیابت، چربی و فشار خون شود.
براساس تحقیقات تخم مرغ تنها ۷۸ کالری دارد، ولی حاوی مواد بسیار مغذی بویژه در زرده تخم مرغ است.
تخم مرغ همچنین باعث افزایش سوخت و ساز بدن و ترمیم بافت‌های آسیب دیده بدن می‌شود و به این ترتیب فرد با انرژی بیشتری به انجام کار‌های روزانه خود می‌پردازد و کمتر تمایل به خوردن غذا پیدا می‌کند.
تخم مرغ حاوی مواد سرکوب کننده قند خون است و افرادی که به طور مرتب از این ماده مغذی استفاده می‌کنند کمتر مبتلا به بیماری دیابت می‌شوند، همچنین تحقیقات جدید نشان داده است که کلسترول موجود در تخم مرغ مضر نیست و باعث بالا رفتن چربی خون نمی‌شود.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: