جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 16 مهر 1396     
ساختار صنعت خودروسازی ایران باید تغییر کند :
هزینه هایی که وجود سیستم دولتی بر خودروسازی تحمیل کرده است

به گزارش گروه نگاه پارلمان به شهر تهرانی نیوز؛عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی می گوید : متاسفانه وجود سیستم دولتی مانع مهمی برای کاهش هزینه تولید خودروسازان است.

 

عبدالله رضیان اظهار داشت : امروز خودروسازان با مسائل عدیده ای در کاهش هزینه مواجهند که از مهمترین آنها تداوم جریان حاکمیت دولت بر صنعت خودرو است که را مانع کاهش هزینه تولید در این بخش شده است.

وی با تاکید بر لزوم خروج دولت از شرکتهای خودروساز تصریح کرد : اصلاح شرایط کنونی و کاهش هزینه تولید خوروسازان با توجه به وجود حاکمیت دولتی بر این  صنعت قطعا بسیار سخت و دشوار است از این رو باید خودروسازی در ایران در مسیری حرکت کند که شرکتها خصوصی شوند در غیر این صورت هزینه تولید و قیمت تمام شده خودرو در کشور به همین شرایط خواهد بود.

وی گفت : در صورتی که این جریان اصلاح نشود مسلما هزینه تولید خودرو نیز کاهش نخواهد یافت.

وی با توجه به گام های مهم بسیاری از خودروسازان دنیا به منظور مدیریت بر هزینه و رضایت مصرف کنندگان تاکید کرد : در چنین شرایطی متاسفانه ما همچنان نسبت به کشورهای اطراف هم نتوانستیم در این جریان به گونه ای عمل کنیم که رضایتمندی مصرف کنندگان حاصل شود.

نماینده قائمشهر در مجلس دهم تصریح کرد : البته بخشی از این جریان مربوط تهسیلات بانکی و بخش مهمی هم به مجموعه های خودروسازان و مدیریت ها بر این بخش باز می گردد.

رضیان خاطر نشان کرد : معتقدم تا زمانی که صنعت خودروسازی ایران دولتی است این مسائل و موانع را داشته و اصلاحی در این حوزه از صنعت خودروسازی صورت نخواهد گرفت.

وی تاکید کرد : در شرایطی که سیستم تولید خودرو در ایران دولتی است و سیاست گذاری های دولت های مختلف متفاوت است طبعا این گونه مشکلات در صنعت خودرو وجود خواهد داشت .

وی با توجه به آسیب های ناشی از این شرایط بر شرکتهای خودروساز گفت : متاسفانه در دولت دهم برخی از رفتارهایی صورت گرفت که منجر به تحمیل 6 هزار میلیارد بدهی به هر یک از این شرکتهای خودروساز شد و تا هنگامی که جبرانی صورت گیرد این رقم افزایش یافته و به حدود 2 هزار میلیارد رسیده است.

وی گفت : متاسفانه سیاست حاکمیتی دولت بر صنعت خودرو این شرایط را ایجاد نموده و در این شرایط شرکتهای خودروساز نیز این امکان را ندارند که در یک شرایط رقابتی هزینه ها را کاهش و کیفیت را نیز افزایش دهند.

وی افزود : در چنین شرایطی حجم وسیعی از نیروی انسانی نیز در شرکتهای خودروساز وجود دارد که هرینه سنگینی را به شرکتهای خودروساز تحمیل کرده است که طبعا باید به نحوی بخشی از این هزینه ها تامین شود.

این عضو کمیسیون صنایع مجلس تصریح کرد : تا زمانی که این شرایط وجود دارد خودروسازی در ایران هیچ وقت رشد و رونق نیافته و نمی توانیم خودروساز شویم.

رضیان تاکید کرد : متاسفانه در این وضعیت مجددا به سمتی که می رویم که مونتاژ کاری وارداین صنعت شود از این رو تا این ساختار تغییر نکند واین صنعت به بخش خصوصی واقعی واگذار نشده و اصل 44 قانون اساسی اجرایی نشود تحول اساسی در این صنعت ایجاد نخواهد شد.

 




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: