جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: شنبه، 21 مرداد 1402     
معاون وزیر راه و شهرسازی خبر داد
عبور پروانه‌های نوسازی مسکن از مرز ۱۴۶ هزار واحد

 به گزارش گروه عمراش شهری تهرانی نیوز، معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تا کنون ۱۴۶ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به مرحله‌ ساخت رسیده و آمار نشان می‌دهد پس از ۹ سال به بالاترین میزان صدور پروانه در بافت‌های فرسوده رسیده‌ایم.

محمد آیینی  اظهار کرد: روند نوسازی بافت‌های فرسوده با شتاب قابل توجهی ادامه دارد؛ به طوری که تنها در  ۱۰ روز  اخیر شاهد صدور بیش از چهار هزار واحد مسکونی در پروانه‌های صادره در این زمینه بوده‌ایم.
 
وی افزود: تاکنون ۱۴۶ هزار واحد نهضت ملی مسکن در بافت‌های فرسوده به مرحله‌ ساخت رسیده است.
 
مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با بیان این‌که دولت توجه ویژه‌ای به افزایش کیفیت زندگی در بافت‌های فرسوده و حاشیه شهرها دارد خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۹۲ به بعد شاهد کاهش شدید صدور پروانه در بافت‌های فرسوده و در واقع نوسازی مسکن بودیم و به طور متوسط تا سال ۱۴۰۰ متوسط نوسازی در کشور ۴۴ هزار واحد بود.
 
آیینی یادآور شد: بحمدالله در سال ۱۴۰۰ از مرز ۶۱ هزار فقره صدور پروانه در بافت‌های فرسوده عبور کردیم و سال ۱۴۰۱ به عدد ۶۴ هزار و ۴۸۵ واحد رسیدیم. امسال نیز تا کنون حدود ۲۰ هزار  واحدپروانه ساختمانی در بافت‌های فرسوده کل کشور صادره شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۴۱ درصد رشد نشان می‌دهد و در شهر تهران به افزایش ۲۰۰ درصد رسیدیم.
 
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بسته ۱۹ بندی تشویقی در بافت‌های فرسوده گفت: پس از ارایه این بسته شاهد حضور گسترده سازندگان و انبوه‌سازان در بافت‌های ناکارآمد بودیم؛ به طوری که در ۸۰ شهر که مشوق‌های مختلف ارایه شد رشد ۱۴۱ درصد در صدور پروانه و در تعداد ساختمان به افزایش ۱۶۲ درصد رسیدیم.
 
آیینی تصریح کرد: پنج امتیاز مهم در بسته تشویقی وجود دارد که باعث ثبت  رکوردهایی در نوسازی مسکن شد. تسهیل در تامین پارکینگ، تسهیل شرایط توده و نما، اعطای یک یا دو طبقه تشویقی و ایجاد کاربری انتفاعی در طبقه همکف به منظور حمایت از کسب و کارهای خانگی با تامین شرایطی از جمله این مشوق‌ها است.
 
وی، نقش شهرداری‌ها در امر نوسازی را عامل دیگر در نوسازی بافت‌های فرسوده دانست و گفت: خوشبختانه از سال گذشته همکاری شهرداری‌ها در صدور مجوز، ارایه تخفیف و کمک به تسهیل فرآیند ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده افزایش یافته است. به دنبال این همکاری، میزان تخفیف در عوارض صدور پروانه ساختمانی در بافت‌های فرسوده شهرهای کشور به طور متوسط از ۶۰ درصد به ۸۰ ‌درصد رسیده است.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: