جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: شنبه، 5 مهر 1393     
توصیه‌ها درباره مصرف کله و پاچه

تسنیم: در طب سنتی غذاها تاثیر فراوان بر چشم دارد همچنین برخی از موادغذایی هستند که تقویت کننده و تضعیف کننده چشم و بینایی هستند.
از غذاهایی که تقویت کننده چشم هستند می‌توان به شلغم، رازیانه، بادام شیرین با نبات (بادام به همراه بادام آسیاب شود)، مغزها به‌طور کلی مانند بادام، گردو، پسته، فندق، مربای هلیله، دارچین، زعفران و کندر اشاره کرد.
خوردن حلیم به سلامت چشم آسیب می‌زند
از غذاهایی که مضر چشم هستند می‌توان غذاهای غلیظ مانند حلیم و کله پاچه، خوراک‌های نفاخ و بخارانگیز مانند عدس، پیاز، سیر، تره، شاهی، بادنجان، باقلا، لوبیا، کلم، شوید، زیتون خام، خوراک‌های ترش مانند سرکه، سیب ترش، گوشت­‌های غلیظ و خشک مانند گوشت گاو، سوسیس و کالباس، گوشت‌های فرآوری شده، مصرف زیاد خوراک‌های شور مانند کنسروها، خیارشور، چیپس و پفک اشاره کرد.
دراز کشیدن به پشت به مدت طولانی به سلامت چشم آسیب می‌رساند
همچنین در حالت سیری غذاخوردن، پرخوری و با شکم سیر خوابیدن، خوردن  شام زیاد و سنگین خوردن، دراز کشیدن به پشت به مدت طولانی،  بسیاری خواب یا بیداری به سلامت چشم آسیب می زند.
در این مقاله به تنظیم محمد احمدی، مدیر کارگروه تغذیه انجمن تحقیقات طب سنتی ایران آمده است که افراط در مطالعه خط‌های خیلی ظریف، زیادی جِماع و نگاه کردن زیاد به چیزهای براق و روشنی­‌ها و سفیدی­‌ها (به خصوص چیزی که آفتاب بر آن تابیده باشد) به چشم آسیب وارد می‌کند.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: