جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 27 مرداد 1393     
دلایل مخرب بودن فیس بوک

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران به تازگی محققان دانشگاه شیلی دریافتند که گذراندن زمان در شبکه‌های اجتماعی باعث تخریب زندگی زناشویی و همچنین، بروز افسردگی در افراد می‌شود.

تحقیقات اخیر در زمینه نقش کامپیوتر در رفتار انسانی نشان می‌دهند که میزان طلاق و جدایی در افرادی که زمان زیادی را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند به مراتب بیشتر از افرادی است که زندگی را بدون شبکه‌های اجتماعی تجربه می‌کنند.

دکتر کواتور سباستین استاد دانشگاه کاتولیگ شیلی عنوان می‌کند که شبکه‌های اجتماعی به دلیل اعتیاد آور بودن آنان و اینکه باعث کاهش توجه زوجین به یکدیگر می‌شوند نه تنها هیچ کمکی به زندگی مشترک افراد نمی‌کند بلکه باعث کمرنگ شدن نقش افراد در زندگی زناشویی و ایجاد دلسردی می‌کند.

5 دلیلی که فیسبوک بر رفتارهای انسانی اثر سو می‌گذارد

کاهش انگیزه

تحقیقات دانشگاه کلمبیا نشان می‌دهد لایک کردن و نظر دادن افراد در شبکه‌ها و سایت‌های اینترنتی خیریه‌ها باعث می‌شود که هیجانات انسان دوستانه افراد در همان سایت‌ها تخلیه شود و دیگر افراد وقت و سرمایه خود را صرف فعالیت‌های خیریه نمی‌کنند.

تخریب روحیه و شادابی

تحقیقات دانشگاه اتریش نشان می‌دهند بعد از صرف زمان نسبتاً طولانی در شبکه‌های اجتماعی این حس به افراد غالب می‌شود که آنان هیچ عایدی نداشتند و فقط زمان خود را تلف کرده اند. احساس اتلاف وقت و بیهوده گذرانی در طولانی مدت باعث ایجاد افسردگی می‌شود.

باعث گنگ شدن افراد

 تحقیقات اخیر حاکی از این هستند که خیره شدن افراد به صفحات شخصی خود در فیسبوک باعث ایجاد حس غرور کاذب در افراد شده و این خیره شدن طولانی مدت افراد به کُند شدن واکنش ذهنی افراد ختم می‌شود بطوریکه مسائل ساده ریاضی که فقط 5 دقیقه برای حل آنان کافی است برای این افراد 15 دقیقه به طول می‌انجامد.

ایجاد حس عدم رضایت از زندگی

صرف وقت در صفحات شخصی دیگران و نظاره کردن تصاویر مربوط به تفریح و اوقات خوش آنان و مقایسه با زندگی و شرایط شخصی خود موجب پدید آمدن نوعی احساس عدم رضایت از زندگی در افراد میشود که بر اساس تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه میشیگان این روند به افسردگی این افراد می‌انجامد.

تنها تر شدن افراد

محققان دانشگاه اتریش به تازگی دریافتند که ارتباط با دوستان از طریق صفحه نمایش رایانه می‌تواند این حس را در افراد القا کند که از دوستان و بستگان خود دور افتاده اند و از طرف دیگر ممکن است با نظاره فعالیت دوستان و تصاویرشان در شبکه‌های اجتماعی دیگر افراد نیازی به دیدار فیزکی با یکدیگر نداشته باشند که این امر به گوشه نشینی و تنهای افراد در دنیای فیزیکی و واقعی منجر می‌شود.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: