جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: دوشنبه، 5 مرداد 1394     
یک وعده صبحانه‏ در استانبول

کجارو: اقلام اصلی میز صبحانه‏‌ در ترکیه

برای شروع صبحانه، یک چای تازه‌‏دم ضروری است. با تمام شهرتی که قهوه‌‏ی ترک دارد، وقتی پای صبحانه درمیان است ترک‏‌ها فقط چای می‌خورند.

رایج ترین نوع نان مصرفی در ترکیه نان سفید است. اما با تلاش‌‏هایی که در جهت تغذیه‌‏ی سالم‌تر انجام شده، انواع مختلفی از نان‌ غلات مانند نان گندم سیاه‏ هم به تازگی طرفدارانی پیدا کرده است.

از دیگر مواردی که می‌توان روی میز صبحانه ترک‌ها پیدا کرد، پنیر سفید (شبیه پنیر فتا)، پنیر کهنه (کازارپینیری)، زیتون سیاه و سبز است، کره، عسل، مربا، املت یا تخم‏‌مرغ آب‏پز، گوجه و خیار هم جای خود را دارد .



صبحانه ترکی

دوست دارید روز خود را با یک بشقاب املت سوسیس و تخم‌‏مرغ شروع کنید؟ یک بشقاب املت سوسیس و تخم‏‌مرغ می‌تواند صبحانه اشتها برانگیزی باشد. سوسیس پخته‌‏شده با تخم‌‏مرغ یکی از پرطرفدارترین صبحانه‌ها در میان ترک‌ها است. سوسیس مورد استفاده در این غذا از گوشت ‏چرخ شده‌‏ی گاو که با سیر و انواعی از ادویه‌‏ها مثل فلفل، زیره‏‌سبز و سماق مزه‌دار شده، تهیه می‌‏شود. با اینکه این غذا کمی پرادویه و چرب است، طعم دلپذیری دارد.



یک پرس صبحانه‌‏ی ترکی

تقریبا هرجایی از استانبول که باشید صبحانه‏‌ی ترکی در دسترس شماست. از کافه‌‏‏ها گرفته تا شیرینی ‏فروشی‏‌ها و حتی رستوران‌‏ها وعده‌‏ی صبحانه را سرو می‌‏کنند. صبحانه هم می‌‏تواند به صورت یک پرس و هم به صورت سلف‏ سرویس با تنوع غذایی بیشتر سرو ‏شود.

بورک نیز سر میز صبحانه‏‌ی مردم ترکیه زیاد به چشم می‏‌خورد. بورک با استفاده از لایه‏‌های نازک خمیری درست می‏‌شود که با پنیر، گوشت خرد شده یا سبزیجات پر شده و سپس پیچیده می‏‌شوند. این بورک‏‌ها را یا سرخ می‌‏کنند یا در فر می‏‌پزند.



به زبان ترکی به صبحانه "کهولتی ” گفته می‏‌شود. اگر دو قسمت این واژه به این صورت  kahve-alti از هم جدا کنیم ترجمه‏‌ی آن می‏‌شود «پیش از قهوه»، به معنای غذایی که قبل از نوشیدن قهوه می‏‌خورید. پس، بعد از یک صبحانه‏‌ی دلپذیر ترکی باید منتظر یک فنجان قهوه‌‏ی ترک خوش‏ عطر و طعم باشید! نوش جان!




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: