جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 20 ارديبهشت 1394     
مضرات خوردن تخم مرغ خام

ایسنا:تخم مرغ دارای مقادیر فراوانی پروتئین، امگا 3 و ویتامین آ است.
دكتر احمدرضا درستی رئیس انستیتو تغذیه و صنایع غذایی كشور گفت: تخم‌مرغ سالم را می‌توان تنها تا یك ساعت پس از تولید آن به صورت خام مصرف كرد، اما پس از آن حتما باید به صورت پخته استفاده شود؛ چرا كه با گذر زمان میكروبی به نام سالمونلا از طریق پوست آهكی آن نفوذ كرده و باعث آلودگی آن می‌شود.
وی تصریح كرد: استفاده از تخم مرغ خام یا به عبارتی مصرف سفیده آن به صورت خام باعث بروز عوارضی از جمله مشكلات پوستی و چشمی می‌شود.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: