جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: چهارشنبه، 29 بهمن 1393     
آشی که به سلامت کبد کمک می‎کند

تسنیم: تغذیه در حفظ سلامتی و درمان بیماری‎ها اهمیت دارد افراد سعی کنند که از غذاهای معتدل استفاده کنند و در صورت ناپرهیزی و استفاده از غذاهای نامناسب بهتر است که در اسرع وقت با استفاده از اغذیه‎ای با کیفیت متضاد این عدم تعادل را جبران کنند.

خواص انواع آش

محسن ناصری متخصص طب سنتی در این باره معتقد است: از غذاهای سنتی ایران آش است که انواع و اقسام مختلف دارد که پخت و عمل آوری صحیح و جا افتادن آن احتیاج به دانش و حوصله کافی دارد و به همین علت آشپز را "آش"پز گفته‎‎اند, زیرا شغل مهم و ارزشمندی است.

"آش رشته" دارای طبع سرد است که هضم آن مشکل بوده و تحمل آن برای معده ضعیف سخت است و موجب بروز نفخ و سوءهاضمه می‎شود.

"آش برنج" هضمش آسان است و اکثر افراد می‎توانند از آن استفاده کنند.

"آش جو" برای افراد گرم مزاج به خصوص همراه با گشنیز و چغندر غذایی مناسب است.

"شوربا" آشی است که در آن حبوبات و ادویه‎های گرم و گوشت وجود دارد و غذای کاملی است که متاسفانه رو به فراموشی می‎رود.

"آش آبغوره" که از نخود خیس کرده که همراه با ماش, برنج و جو پوست کنده و سبزی‎‎ فراوان از جمله گشنیز و چغندر تهیه شده است و با اضافه کردن آبغوره مصرف می‎شود,کبد و دستگاه گوارش را پاکسازی می‎کند و برای افرادی که دچار بیماری تخمه یا سوءهاضمه هستند, مفید است.

از این آش می‎توان هفته‎ای یک بار استفاده کرد و سلامت خود را بیمه می‎کند. بهتر است که این آش همراه با نان مصرف نشود و برای جلوگیری از نفخ ناشی از خوردن آن لازم است کمی پودر ریزه یا زنیان یا رازیانه یا آویشن یا گلپر ریخته شود.




درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: