جستجو

آرشيو

تماس با ما

درباره ما

صفحه نخست

 
تاريخ درج: يکشنبه، 23 ارديبهشت 1397     
بادام بخورید، آلزایمر نگیرید

جام جم آنلاین: احمد اسماعیل زاده در گفتگو با باشگاه خبرنگاران اظهار کرد: اگر افراد دچار سکته مغزی شوند، در حدود ۵ ساعت فرصت وجود دارد تا اقدامات اولیه پزشکی انجام شود.

 
وی ادامه داد: ماهی حاوی میزان زیادی اسید‌های چرب و منبع غنی از پروتئین است و می‌تواند اسید آمینه‌های مورد نیاز مغز را تأمین کند و باعث سلامت مغز شود.
 
این متخصص تغذیه تصریح کرد: تخم مرغ حاوی ویتامین‌های B. و برای بهبود حافظه بسیار سودمند است، البته ویتامین E. که حاوی فولات است که باعث توسعه مغز می‌شود پس زیتون، آوکادو، سبزیجات، روغن‌های گیاهی، فندق، بادام، که ویتامین E. هستند از زوال عقل و آلزایمر جلوگیری می‌کنند.
 
اسماعیل زاده عنوان کرد: توت‌ها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند و از بروز انواع سرطان در بدن جلوگیری می‌کند.
 
وی تاکید کرد: مصرف میوه و سبزیجات در حفظ سلامت مغز موثر است و از گرفتگی رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند به همین دلیل افراد باید در طول روز حدود ۵ واحد میوه و سبزی مصرف کنند.
 
اسماعیل زاده گفت: مصرف انواع ویتامین و املاح معدنی برای سلامت مغز و رشد سلول‌های جدید موثر است و افراد باید برنامه غذایی منظمی که حاوی میوه، سبزی، انواع ویتامین‌ها و املاح معدنی باشد را داشته باشند.



درج يادداشت و نظرات

نام:
  ايميل:
توضيحات: